Fortsat undren over Flappy Birds forsvinden

WEB-TV: Det skaber fortsat undren, at spiludvikleren Dong Nguyen har trukket det populære spil Flappy Bird tilbage.

Der er ingen tvivl om, at den lille fugl fra spillet Flappy Bird er blevet utrolig populær den seneste tid – endda mere end giraffen Marius fra Københavns Zoo.

Spillet Flappy Bird blev frigivet i første halvår af 2013, men først inden for de seneste uger gik spillet fra at være ”endnu et spil”, til at blive noget nær et fænomen.

 – Flappy Bird – spillet hvor du er dømt til at tabe

Dong Nguyen, manden bag Flappy Bird, meddelte overraskende i weekenden at han ville trække spillet tilbage. Siden gjorde han alvor af det, og fjernede spillet. Siden har det væltet ind med spekulationer om hvorfor han gjorde det. Var det et mediestunt eller er hans forklaring om, at han ikke ville skabe et spil brugerne blev afhængige af, men et hvor folk kunne slappe af den rigtige?

 – ”Jeg tror, at spillet er blevet et problem og derfor er det bedst at lukke ned for det. Flappy Bird er væk for altid,” har Dong Nguyen udtalt til Forbes.

 – Er fjernelsen af Flappy Bird et mediestunt?

Brugerne er dog ikke klar til at sige farvel til Flappy Bird. Siden Flappy Bird blev fjernet i applikationsbutikkerne, App Store og Google Play Store, så er folk også begyndt at sælge telefoner med Flappy Bird installeret, da de der nåede at downloade spillet fortsat kan spille det. Ligesom de også har lavet forskellige Facebook-grupper, som led i at få Flappy Bird tilbage i applikationsbutikkerne.

Nguyen har på Twitter skrevet, at han fortsat laver spil. Så måske der kommer et nyt afhængighedsskabende spil inden længe fra ham.

Indholdet som skulle være vist her, er ikke tilgængeligt længere. Vi har derfor fjernet dette. Vi beklager ulejligheden.

Mere til historien

Flappy Bird spillet er downloadet mere end 50 millioner gange og havde en annonce-indtægt på omkring 50.000 dollars om dagen. Det er dog uvist hvor mange af disse penge, som havner hos Nguyen. Du kan læse mere omkring Flappy Birds berømmelse på Mashable.com.

Sværhedsgraden i Swing Copters er blevet lettere

En ny opdatering til Flappy Bird-efterfølgeren, Swing Copters, gør det ellers umulige spil lidt lettere, da der er justeret på sværhedsgraden.

(mere…)
Flappy Birds efterfølgeren hedder Swing Copters

Først på året var Flappy Birds en landeplage – eller verdensplage – indtil udvikleren fjernede spillet. Nu er efterfølgeren Swing Copters klar til download.

(mere…)
Flappy Bird er tilbage som ”Flappy Birds Family”

Udvikleren af Flappy Bird, Dong Nguyen, trak overraskende det populære spil tilbage fra de forskellige App Stores, men nu er spillet tilbage – dog i ny version.

(mere…)
Flappy Bird gør comeback i august

Udvikleren bag spillet Flappy Bird oplyser nu, at spillet gør comeback i august måned, dog i en udgave der er knap så ”afhængighedsskabende”.

(mere…)
Gør Flappy Bird comeback i App Stores?

Skaberen af det populære mobilspil ”Flappy Bird” valgte at trække spillet tilbage fra alle App Stores, men et comeback er måske under opsejling. (mere…)

Slettet Flappy Bird og vil have igen?

TIP: Har du tidligere haft Flappy Bird installeret på din iOS-enhed, men slettet spillet. Så kan du få det igen – se hvordan her. (mere…)

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram