Fortsat undren over Flappy Birds forsvinden

0

WEB-TV: Det skaber fortsat undren, at spiludvikleren Dong Nguyen har trukket det populære spil Flappy Bird tilbage.

Der er ingen tvivl om, at den lille fugl fra spillet Flappy Bird er blevet utrolig populær den seneste tid – endda mere end giraffen Marius fra Københavns Zoo.

Spillet Flappy Bird blev frigivet i første halvår af 2013, men først inden for de seneste uger gik spillet fra at være ”endnu et spil”, til at blive noget nær et fænomen.

 – Flappy Bird – spillet hvor du er dømt til at tabe

Dong Nguyen, manden bag Flappy Bird, meddelte overraskende i weekenden at han ville trække spillet tilbage. Siden gjorde han alvor af det, og fjernede spillet. Siden har det væltet ind med spekulationer om hvorfor han gjorde det. Var det et mediestunt eller er hans forklaring om, at han ikke ville skabe et spil brugerne blev afhængige af, men et hvor folk kunne slappe af den rigtige?

 – ”Jeg tror, at spillet er blevet et problem og derfor er det bedst at lukke ned for det. Flappy Bird er væk for altid,” har Dong Nguyen udtalt til Forbes.

 – Er fjernelsen af Flappy Bird et mediestunt?

Brugerne er dog ikke klar til at sige farvel til Flappy Bird. Siden Flappy Bird blev fjernet i applikationsbutikkerne, App Store og Google Play Store, så er folk også begyndt at sælge telefoner med Flappy Bird installeret, da de der nåede at downloade spillet fortsat kan spille det. Ligesom de også har lavet forskellige Facebook-grupper, som led i at få Flappy Bird tilbage i applikationsbutikkerne.

Nguyen har på Twitter skrevet, at han fortsat laver spil. Så måske der kommer et nyt afhængighedsskabende spil inden længe fra ham.

Indholdet som skulle være vist her, er ikke tilgængeligt længere. Vi har derfor fjernet dette. Vi beklager ulejligheden.

Mere til historien

Flappy Bird spillet er downloadet mere end 50 millioner gange og havde en annonce-indtægt på omkring 50.000 dollars om dagen. Det er dog uvist hvor mange af disse penge, som havner hos Nguyen. Du kan læse mere omkring Flappy Birds berømmelse på Mashable.com.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer