Stor Android 4.4.4-update til Sony Xperia Z2 og Z2 Tablet

Sony Xperia Z2 og Z2 Tablet opdateres nu til Android 4.4.4, men der er meget mere i pakken end Android.

Sony Xperia Z2

Sony Xperia Z2 (Foto: MereMobil.dk)

Sony er begyndt at rulle Android 4.4.4 KitKat ud til Xperia Z2 og Xperia Z2 Tablet. Selvom det umiddelbart er en mindre opdatering, rent Android-mæssigt, er der stadig noget spændende at komme efter.

Sony har i forbindelse med opdateringen, af Android-udgaven, også tilføjet en række nyheder til deres egne elemeter i systemet.

Opdateringen giver PS4 Remote Play funktionalitet til Z2 og Z2 Tablet. Så kan der spilles PS4-spil på telefonens skærm, hvis fladskærmen i stuen er optaget, af andre i familien.

Via 3,5 mm jackstik udgangen er der kommet Hi-Res lyd-support, og nu kan der også afspilles PCM og DSD filer. Walkman-applikationen har nu Sonys DSEE HX indbygget der forbedrer lydkvaliteten på MP3 og AAC musikfiler.

- Web-TV: Se testen af Sony Xperia Z3 og Z3 Compact

Sonys kameraapplikationer bliver også opdateret. Der kommer desuden yderligere batterifunktioner, med den nye version af Sony Stamina. Her tilføjes Ultra Stamina mode som drastisk kan forlænge batteritiden, hvis du kan leve med, at der lukkes ned for nogle af de strømkrævende smartphone-funktioner.

Sony Xperia Z2 Tablet

Sony Xperia Z2 Tablet (Foto: MereMobil.dk)

Quick settings får med updaten nye muligheder, og der kommer Smart screen rotation. Denne finder automatisk ud af om skærmbilledet skal vendes, afhængigt af hvordan telefonen holdes. En anden nyhed er Record Screen, der kan bruges til at lave video-screenshots med.

Bluetooth Unlock er også på listen. Hvis du har et Sony SmartBand, SmartBand Talk eller SmartWatch 3 i nærheden af telefonen, så bliver den automatisk låst op. Indstillingen til dette findes under ”Indstillinger – sikkerhed”.

Sony Danmark bekræfter overfor MereMobil.dk at opdateringen netop nu er begyndt at rulle ud.

Mere til historien

Mange af de nye funktioner, der med denne opdatering, bringes til Sony Xperia Z2 og Xperia Z2 Tablet er allerede at finde i de nyeste Z3-produkter, som leveres med Android 4.4.4 ud af salgsæsken.

Læs også:
Test: Sony Xperia Z3 – nu rammer Sony toppen
Test: Sony Xperia Z3 Compact – topmodel i miniformat
Test: Sony Xperia Z3 Tablet Compact – en god rejseven

Disse iPhones forventes at få iOS 16

En ny stor iOS-opdatering er på vej til iPhone. Se her hvilke telefoner, der ventes at blive opdateret til iOS 16.

(mere…)
Sony opgraderer anmelderrost headset

Sony WH-1000XM5 er den nyeste model i serien af hovedtelefoner med støjreduktion. Den nye model kommer med flere opgraderinger.

(mere…)
Mindre opdatering til iPhone

Du kan nu hente iOS 15.5 til iPhone. Der er også opdateringer til iPad, Apple Watch, Apple TV og Mac.

(mere…)
Google sletter næsten 900.000 forsømte apps

Der er gang i "forårsrengøringen" hos både Google og Apple. Nu er Google i gang med en oprydning af forsømte apps - præcis som Apple.

(mere…)
Sony Xperia 1 IV rækker ud til de kreative

Det er den kreative elite inden for video og lyd, der skal finde Sony Xperia 1 IV interessant. Den nye topmodel er netop offenligggjort.

(mere…)
Sony Xperia 10 IV er et bud i mellemklassen

Prisen er steget 500 kroner, men telefonen har ikke ændret sig nævneværdigt. Sonys nye bud i mellemklassen er Xperia 10 IV.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
3 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram