Stor Android 4.4.4-update til Sony Xperia Z2 og Z2 Tablet

3

Sony Xperia Z2 og Z2 Tablet opdateres nu til Android 4.4.4, men der er meget mere i pakken end Android.

Sony Xperia Z2
Sony Xperia Z2 (Foto: MereMobil.dk)

Sony er begyndt at rulle Android 4.4.4 KitKat ud til Xperia Z2 og Xperia Z2 Tablet. Selvom det umiddelbart er en mindre opdatering, rent Android-mæssigt, er der stadig noget spændende at komme efter.

Sony har i forbindelse med opdateringen, af Android-udgaven, også tilføjet en række nyheder til deres egne elemeter i systemet.

Opdateringen giver PS4 Remote Play funktionalitet til Z2 og Z2 Tablet. Så kan der spilles PS4-spil på telefonens skærm, hvis fladskærmen i stuen er optaget, af andre i familien.

Via 3,5 mm jackstik udgangen er der kommet Hi-Res lyd-support, og nu kan der også afspilles PCM og DSD filer. Walkman-applikationen har nu Sonys DSEE HX indbygget der forbedrer lydkvaliteten på MP3 og AAC musikfiler.

Web-TV: Se testen af Sony Xperia Z3 og Z3 Compact

Sonys kameraapplikationer bliver også opdateret. Der kommer desuden yderligere batterifunktioner, med den nye version af Sony Stamina. Her tilføjes Ultra Stamina mode som drastisk kan forlænge batteritiden, hvis du kan leve med, at der lukkes ned for nogle af de strømkrævende smartphone-funktioner.

Sony Xperia Z2 Tablet
Sony Xperia Z2 Tablet (Foto: MereMobil.dk)

Quick settings får med updaten nye muligheder, og der kommer Smart screen rotation. Denne finder automatisk ud af om skærmbilledet skal vendes, afhængigt af hvordan telefonen holdes. En anden nyhed er Record Screen, der kan bruges til at lave video-screenshots med.

Bluetooth Unlock er også på listen. Hvis du har et Sony SmartBand, SmartBand Talk eller SmartWatch 3 i nærheden af telefonen, så bliver den automatisk låst op. Indstillingen til dette findes under ”Indstillinger – sikkerhed”.

Sony Danmark bekræfter overfor MereMobil.dk at opdateringen netop nu er begyndt at rulle ud.

Mere til historien

Mange af de nye funktioner, der med denne opdatering, bringes til Sony Xperia Z2 og Xperia Z2 Tablet er allerede at finde i de nyeste Z3-produkter, som leveres med Android 4.4.4 ud af salgsæsken.

Læs også:
– Test: Sony Xperia Z3 – nu rammer Sony toppen
– Test: Sony Xperia Z3 Compact – topmodel i miniformat
– Test: Sony Xperia Z3 Tablet Compact – en god rejseven

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
3 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer