Sony SmartWatch 3 kan snart købes i Danmark – se prisen her

1

Prisen på Sony SmartWatch 3 er rimelig. Sonys nye smartwatch vil snart kunne købes i Danmark. Se prisen her.

SmartWatch 3 pris
Sony SmartWatch 3

I slutningen af denne uge eller starten af næste uge vil Sony Smartwacth 3 kunne købes i Danmark. Det oplyser Sony til MereMobil.dk.

Den vejledende pris på Sony SmartWatch 3 bliver 1.799 kroner hvilket må siges at være en forholdsvis fornuftig pris, som er rimelig at betale, hvis man ønsker at være med helt fremme på den nyeste smartwear-teknologi.

Smartwatches er ikke som sådan en nyhed i Sonys regi. SmartWatch 3 er nemlig Sonys tredje smartwatch. Det første blev introduceret for to år siden.

Smartwatches mangler at slå igennem

Med Sony SmartWatch 3 får du en 1,6 tommer skærm (320 x 320 pixels) der er transflektiv. Det betyder, at klokken hele tiden kan vises, uden det bruger ret meget strøm. Uret er desuden vandtæt efter IP 68-certificeringen.

Det nye smartwatch indeholder 4 GB hukommelse og det er således muligt at synkronisere playlister fra telefonen over på uret. Det er dermed en mulighed at lytte til musik fra SmartWatch 3 uden telefonen er i nærheden, da uret kan parres med et Bluetooth headset.

Ved løbeture og anden motion gør den indbyggede GPS, at træningen ikke behøver at inkludere smartphonen, der kan ligge derhjemme.

Læs mere om Sony SmartWatch 3

Sony SmartWatch 3 kører på softwareplatformen Android Wear.

Sonys nye smartwatch sælges også via Google Play Store i USA. Om det også bliver tilfældet i Danmark er ikke oplyst. Derimod vil Smartwatch være tilgængelig hos Telia samt en række andre forhandlerled, oplyser Sony.

Mere til historien

Samsung Gear S er et andet bud på et smartwatch dette efterår. Som Sony SmartWatch 3 har Samsung Gear S også Bluetooth og 4 GB indbygget hukommelse.

Læs også:
– LG G Watch R – smartwatch med rund skærm

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
1 Kommentar
Ældste
Nyeste Flest stemmer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer