Sony SmartWatch 3 – næste generation af smartwatch klar

0

Næste generation af smartwatches fra Sony er klar – denne gang er det Android Wear platformen, som ligger under motorhjelmen. Læs mere om Sony SmartWatch 3 her.

Sony SmartWatch 3
Sony SmartWatch 3

Sony springer med på Google-vognen med et nyt smartwatch på Android Wear platformen og er dermed også klar med en ny generation af deres SmartWatch. Det nye smartwatch lyder kort og godt navnet Sony SmartWatch 3.

Android Wear platformen gør det muligt, at betjene enheden via Voice Control – dog kun på engelsk.

I forhold til forgængeren, SmartWatch 2, er der tale om en stor opgradering. SmartWatch 3 kommer med en 1.6 tommer skærm med en opløsning på 320 x 320 pixels. Enheden er desuden vandtæt og IP68 certificeret.

 – DUEL: Hvilket smartwatch skal du vælge – Sony eller Samsung?

SmartWatch 3 har 4 GB intern hukommelse, hvilket betyder du kan synkronisere playlister og blot forbinde et Bluetooth headset til SmartWatch 3 og lytte til musikken. Uret understøtter desuden GPS, hvilket gør du ikke behøver have mobiltelefonen med på løbeturen, men kan lade den være hjemme og fortsat tracke ruten.

SmartWatch 3 kommer i varianterne Classic (Black) og Sport (Lime) fra salgsstarten, men remme i farverne Pink og White vil følge efter lanceringen, der ventes at finde sted i løbet af efteråret.

Prisen på SmartWatch 3 og den endelige salgsstart på det danske marked er endnu ukendt.

Mere til historien

Samsung har indtil nu siddet på markedet for smartwatches, men det kunne ligne Sony og flere af de øvrige konkurrenter er klar til at lægge mere fokus på denne produktkategori.

Læs også:
Smartwatches mangler at slå igennem
WEB-TV: Mode og wearables skal elske hinanden

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer