Sony Xperia Z2 – god på de fleste punkter

0

WEB-TV: Sonys topmodel Xperia Z2 skuffer kun på meget få punkter. Se hver hvorfor du trygt kan købe Z2.

De to bedste ting ved Sony Xperia Z2 er batteritiden, der med to hele arbejdsdage uden opladning, overrasker helt vildt, og kameraet der tager gode fotos selv ved dårlige lydforhold.

Skærmen på 5.2 tommer har Full HD-opløsning, men billedkvaliteten er bedst, når telefonen ses lige forfra. Hvis den drejes lidt, udvaskes tydeligheden og farver en smule. Her er Sony ikke på niveau med Samsung og HTC.

Sony Xperia Z2
Sony Xperia Z2 (Foto: MereMobil.dk)

Z2 er en af den slags smartphones der bare virker, og hvor de ændringer producenten har tilført Android giver god mening. Personligt synes jeg telefonen er i overkanten stor, og at komforten i hånden ikke er så god, men dette er nok en smagssag.

Som HTC har Sony nu også indarbejdet højtalerne som en del af fronten, hvilket klart har løftet lydkvaliteten. Lyden fra hovedtelefonudgangen er derimod ikke så lækker som jeg forventede, om end den dog er tålelig.

Web-TV: HTC One (M8) – anmeldelse

Sony Xperia Z2
Sony Xperia Z2 (Foto: MereMobil.dk)

Med Xperia Z2 får du en moderne smartphone med 16 GB hukommelse og plads til MicroSD-kort på hele 128 GB. Det er også et produkt der ikke skuffer på ydelsen, og som ligger på niveau med HTC One (M8) og Samsung Galaxy S5.

Web-TV: Se testen af Samsung Galaxy S5

Z2 er god på de fleste punkter, og jeg kan sagtens anbefale dig at købe den. Sony kan sætte fem ud af seks stjerner ind i karakterbogen.

Læs den store detaljerede test af Sony Xperia Z2

Mere til historien

Nogle forhandlere sælger Xperia Z2 sammen med fitness-armbåndet. Så hold øje med om butikken du handler med, har dette tilbud.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer