Apple redder nu din gamle iPhone

Blev din iPhone 4S eller iPad 2 dræbende langsom efter opdateringen til iOS 8? Hjælpen er på vej.

iPhone 4S

iPhone 4S er efter iOS 8 opdateringen ikke længere nogen særlig hurtig smartphone.

Det er en herlig følelse, når ens gamle tech-produkt stadig holdes i live af producenten, med nye softwareversioner. Oplevelsen af ikke at være glemt, betyder meget for mange. Særligt i mobilbranchen hvor udviklingen går lynende stærkt.

Da Apple udsendte iOS 8 til iPhone og iPad stod mange ejere, af ældre produkter, pludselig med en telefon eller tablet der var blevet dræbende langsom.

Når det kommer til Apples produkter er det interessante, at mange vælger at købe et nyere produkt fra samme producent, i erkendelse af hardwarens manglende evner.

Andre producenter oplever i tilsvarende situationer vrede kunder, som aldrig kunne drømme om, at købe et af producentens produkter igen.

Ny lettere iOS-version

Apple har netop sendt den næste iOS-version til test hos udviklerne. Versionen hedder 8.1.1 beta. Opdateringen vil indeholde fejlrettelser og performance forbedringer, rettet mod de ældre produkter.

Hvor meget ekstra speed de gamle Apple-produkter får med iOS 8.1.1 er svært at sige, men om ikke andet er det da positivt, at Apple øjensynligt tager problemstillingen alvorligt.

Der er endnu ikke sat dato på hvornår iOS 8.1.1 bliver frigivet til slutbrugerne.

- Web-TV: Hvilken iPhone er den rigtige at købe? (guide)

Mere til historien

Sammen med iOS 8.1.1 har Apple også udsendt den første udvikler-opdatering til OS X Yosemite. Denne version hedder 10.10.1 beta. Et af fokuspunkterne i denne betaversion er Wi-Fi som har voldt nogle brugere problemer.

Læs også:
- Test: iPhone 6 - det rigtige valg
- Test: iPhone 6 Plus - en kæmpe mobil

Sådan fortryder du afsendelse af en iMessage

TIP: Du kan fortryde afsendelse af en iMessage på iPhone og iPad. Læs her hvordan du redigerer og fortryder en iMessage-besked.

(mere…)
iPhone 14 Pro test | den største nyhed længe

TEST: Nyhedsværdien er reel på iPhone 14 Pro og iPhone 14 Pro Max, men prisen er høj. Læs min iPhone 14 Pro test her.

(mere…)
Apple Watch Ultra og nye AirPods Pro er i butikkerne

I dag har Apple salgsstart på den længe ventede anden generation af deres populære AirPods Pro, samt deres helt nye Apple Watch Ultra.

(mere…)
Apple frigiver iOS 16-opdatering – retter kamerafejl

Kamerafejlen på iPhone 14-modellerne rettes med iOS 16.0.2, som nu er klar til download.

(mere…)
Apple flytter gradvist væk fra Kina

Flere iPhone og Apple-produkter skal produceres uden for Kina. Hvad tænker du? Er det godt at rykke techproduktion ud af Kina?

(mere…)
Sådan slår du “always-on” fra på iPhone 14 Pro

TIP: Always-on holder skærmen på iPhone 14 Pro og Pro Max tændt hele tiden. Du kan slå always-on fra. Se hvordan her.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram