Apple redder nu din gamle iPhone

2

Blev din iPhone 4S eller iPad 2 dræbende langsom efter opdateringen til iOS 8? Hjælpen er på vej.

iPhone 4S
iPhone 4S er efter iOS 8 opdateringen ikke længere nogen særlig hurtig smartphone.

Det er en herlig følelse, når ens gamle tech-produkt stadig holdes i live af producenten, med nye softwareversioner. Oplevelsen af ikke at være glemt, betyder meget for mange. Særligt i mobilbranchen hvor udviklingen går lynende stærkt.

Da Apple udsendte iOS 8 til iPhone og iPad stod mange ejere, af ældre produkter, pludselig med en telefon eller tablet der var blevet dræbende langsom.

Når det kommer til Apples produkter er det interessante, at mange vælger at købe et nyere produkt fra samme producent, i erkendelse af hardwarens manglende evner.

Andre producenter oplever i tilsvarende situationer vrede kunder, som aldrig kunne drømme om, at købe et af producentens produkter igen.

Ny lettere iOS-version

Apple har netop sendt den næste iOS-version til test hos udviklerne. Versionen hedder 8.1.1 beta. Opdateringen vil indeholde fejlrettelser og performance forbedringer, rettet mod de ældre produkter.

Hvor meget ekstra speed de gamle Apple-produkter får med iOS 8.1.1 er svært at sige, men om ikke andet er det da positivt, at Apple øjensynligt tager problemstillingen alvorligt.

Der er endnu ikke sat dato på hvornår iOS 8.1.1 bliver frigivet til slutbrugerne.

Web-TV: Hvilken iPhone er den rigtige at købe? (guide)

Mere til historien

Sammen med iOS 8.1.1 har Apple også udsendt den første udvikler-opdatering til OS X Yosemite. Denne version hedder 10.10.1 beta. Et af fokuspunkterne i denne betaversion er Wi-Fi som har voldt nogle brugere problemer.

Læs også:
Test: iPhone 6 – det rigtige valg
Test: iPhone 6 Plus – en kæmpe mobil

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer