Ugens Highlights – de mest læste artikler

0

OVERBLIK: Apple har frigivet iOS 8.1-opdateringen, der blandt andet åbner op for amerikanskerne kan benytte Apple Pay. Læs mere om det og meget andet i ugens overblik.

Kalender
Ugen der gik på MereMobil.dk (Foto: John G. Pedersen)

Først var det uvist om den kom til Danmark, men nu er det sikkert at Samsung Galaxy Note Edge lander på hylderne i de danske telebutikker i november måned.

Samsung Galaxy Note Edge kommer til Danmark

I den forgangne uge har LG oplyst, at deres smartwatch, som hedder LG G Watch R kommer i Danmark i starten af november måned – se hvad prisen bliver her.

Microsoft har nu officielt bekræftet, at det officielt bliver Microsoft Lumia, der bliver det nye brand. Nokia “fortsætter” i kulissen.

Der er endnu langt til konkurrenterne, men nye regnskabs tal viser at Microsoft Devices sælger flere og flere Lumia-enheder.

Apple fremlagde regnskab i starten af ugen, som viste at de henter flere og flere nye kunder til iPhone-forretningen, mens salget af iPad falder.

Fortsat succes for iPhone

Derudover blev opdateringen til iOS 8.1 også frigivet mandag den 20. oktober, der blandt andet giver amerikanske iPhone 6 og iPhone 6 Plus-brugere muligheden for at benytte den nye mobilbetalingstjeneste Apple Pay. For vi danskere er der dog også nyt i opdateringen. Du kan læse mere om den her.

Vi har foruden testen af iPhone 6 også bragt en minitest af Samsung Galaxy S5 i den forgangne uge, denne finder du her.

Lyt også til vores seneste podcastudsendelse, der omhandler mobilantenner. Vi har været på besøg hos Gert Frølund Pedersen til en spændende snak omkring antennerne på mobiltelefoner.

PODCAST: Bag om mobilantenner

Hitlisten uge 43 2014

01. Her er priserne på Nexus 6

02. TEST: iPhone 6 – det rigtige iPhone-valg

o3. Android 5.0 Lollipop kommer først i 2015

04. Nu kan du hente iOS 8.1 på iPhone og iPad

05. Så er det endeligt farvel til Nokia – velkommen til Microsoft Lumia

06. Ny Gmail samler dine mail-konti

07. Sony: Hele Xperia Z-serien får Android 5.0 Lollipop

08. Netflix hæver prisen på 4K abonnement

09. Sony SmartWatch 3 kan snart købes i Danmark – se prisen her

10. Fortsat kæmpesucces for iPhone

Dette var ugens mest læste artikler på MereMobil.dk, men glæd dig til mange flere interessante historier i den kommende uge. Husk også at følge med via vores nyhedsbrev – du kan også følge os på Facebook.

Mere til historien

MereMobil.dk er Danmarks nye mobilsite, som holder dig 100 % opdateret. På MereMobil.dk kan du læse mobiltest/anmeldelser, få tips, se web-tv indslag, lytte til podcasts, booke os til foredrag og/eller undervisning – samt læse en masse nyheder fra mobilbranchen.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer