Nu kan du hente iOS 8.1 på iPhone og iPad

0

Så er iOS 8.1 klar til iPhone og iPad. Du kan hente den nu. Læs her hvad det kræver.

Den første store opdatering af iOS 8-systemet kan nu hentes på iPhone og iPad. Versionsnummer hedder iOS 8.1. Til iPhone fylder den 127 MB. Det kræver 2,3 GB ledig plads på telefonen for at opdatere til den nye software.

Det er kun godt en måned siden, at iOS 8.0 blev sendt ud til slutbrugerne.

iOS 8 har ikke været en dans på roser for Apple. Systemet har fået skæld ud undervejs. Den 24. september udsendte Apple iOS 8.0.1, der havde til formål at rette nogle småfejl den første udgave havde medført.

Opdateringen var ikke ude ret længe da det viste sig, at Touch ID fingeraftrykslæseren stoppede med at virke hos nogle brugere og andre oplevede at miste mobildækningen. Fejlene tvang Apple til at trække iOS 8.0.1 tilbage.

To dage senere kom så iOS 8.0.2, som kørte noget bedre.

Nu er iOS 8.1 så landet. Udover at åbne for Apple Pay i USA så bringer den også Kamerarullen tilbage, som Apple med iOS 8 havde valgt at fjerne i sin oprindelige form. De helt store nyheder i opdateringen er, udover fejlrettelser, yderligere integration mellem de forskellige Apple enheder.

Her er nyhederne i iOS 8.1

I billederne i denne artikel kan de se hele Apples liste over rettelserne i iOS 8.1

Du kan manuelt søge efter opdateringen under Indstillinger > Generelt > Softwareopdatering.

Mere til historien

For tre dage siden udsendte Apple opdateringen OS X Yosemite til Mac-computere, som blandt andet åbner for samtaler og SMS-beskeder på computeren via iPhone.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer