Apple frigiver opdateringen iOS 8.0.2

5

Apple er klar med et hurtigt fix efter den udskældte iOS 8.0.1 opdatering. Nu er iOS 8.0.2 sendt ud til offentligheden og du kan roligt opdatere.

iOS 8.0.2 opdatering
iOS 8.0.2 opdatering (Foto: MereMobil.dk)

Det er kun lidt over en uge siden Apple udsendte den store iOS 8-opdatering, men allerede nu er de klar med anden opdatering.

Tidligere på ugen sendte Apple den udskældte iOS 8.0.1 opdatering ud, som endte med at give større problemer end glæde – særligt for de nye iPhone 6-modeller. Apple trak derfor opdateringen tilbage kort efter.

Nu er Apple så klar med en ny opdatering, der skal fikse nogen af de problemer der opstod med iOS 8.0.1.

Apple: Derfor trak vi iOS 8.0.1 tilbage

Opdateringen hedder iOS 8.0.2 og fylder 71,5 MB. Den retter blandt andet fejlen, der har været siden iOS 8 med HealthKit applikationen, problemerne med upload af billeder i Safari-browseren, samt med tredjeparts applikationer.

Ifølge Apple var mindre end 40.000 enheder berørte af fejlen i iOS 8.0.1 opdateringen.

Apple har været alt andet end heldige omkring lanceringen af henholdsvis iPhone 6 og iOS 8. Med iPhone 6 Plus begyndte enkelte købere at rapportere, at telefonen kan bøje blot ved at ligge i lommen. Efterfølgende har Apple dog været ude at nedtone problemet.

Opdatering: TDC-kunder skal vente – mobil omstilling er ikke rettet i iOS 8.0.2

Apple svarer på sagen om bøjede iPhone 6 Plus

Mere til historien

Apple udsendte opdateringen så alle de danskere, der fik købt deres iPhone 6 eller iPhone 6 Plus enheder ved midnatstid, kunne få den med det samme.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
5 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer