Sony: Hele Xperia Z-serien får Android 5.0 Lollipop

1

Du har formentlig allerede hørt, at Google har afsløret Android 5.0 Lollipop, og nu oplyser Sony, at de bringer Lollipop til hele Xperia Z-serien.

Sony Xperia Z3 Z3 Compact
Sony Xperia Z3 og Z3 Compact

Tilbage i juni afslørede Google, at de var på vej med en ny Android-version, som lød kodenavnet Android L Developer Preview og i onsdags blev det endelige navn så afsløret. Android 5.0 Lollipop blev det endelige navn.

 – Her er Android 5.0 Lollipop

Og Sony oplyser nu på deres officielle blog, at Android 5.0 Lollipop kommer til hele deres Xperia Z-serie, hvilket inkluderer enhederne: Xperia Z, Xperia ZL, Xperia ZR, Xperia Tablet Z, Xperia Z1, Xperia Z1S, Xperia Z Ultra, Xperia Z1 Compact, Xperia Z2, Xperia Z2 Tablet, Xperia Z3, Xperia Z3v, Xperia Z3 Compact og Xperia Z3 Tablet Compact.

 – WEB-TV: Sony Xperia Z3 og Xperia Z3 Compact – bedst på Android

Den første Sony enhed, som får Android 5.0 Lollipop er Sony Z Ultra Google Play edition, der altså ikke er en enhed vi har på det danske marked.

Opdateringen udsendes i starten af 2015 til Xperia Z3 og Xperia Z2-serien, men en nærmere dato er endnu ikke kendt.

Mere til historien

Sony er ikke den eneste producent, som har meldt deres opdateringsplaner ud også Motorola har meldt ud, at de er klar med Android 5.0 Lollipop til deres enheder.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
1 Kommentar
Ældste
Nyeste Flest stemmer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer