Motorola enheder får Lollipop

0

Google har offentliggjort Android 5.0 Lollipop sammen med den nye kæmpe-telefon Nexus 6, som Motorola står bag. Motorola oplyser, at Lollipop kommer til flere andre Motorola enheder.

Motorola klar til Lollipop - Android 5.0
Motorola klar til Lollipop – Android 5.0

Siden Motorola og Google gik sammen i samarbejdet om Nexus 6 betød det, at Motorola har fået et forspring på at gøre Android 5.0 Lollipop opdateringen klar til Motorola-enheder, oplyser de i en meddelelse på deres officielle blog.

 – Læs alt om Nexus 6

– “…we are excited to confirm that this latest and greatest Android release will also come to our other devices as part of our ongoing software strategy to provide fast updates to our pure Android experience,” oplyser Motorola.

Det betyder også, at Motorola er først ude med Android 5.0 Lollipop på Nexus 6, men efterfølgende får også Moto X (1. og 2. generation), Moto G (1. og 2. generation), Moto G med 4G LTE, Moto E, samt Droid Ultra, Droid Maxx og Droid Mini.

Motorola oplyser ikke, hvornår disse enheder skal forvente at få opdateringen.

Mere til historien

Tilbage i juni måned var HTC ude at love, at flere af deres enheder ville få Android Lollipop opdateringen, der dengang var kendt som Android L. Det ventes også, at HTC har samme forspring på opdateringen, som Motorola, da de står bag hardwaren til Nexus 9.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer