Ny Gmail samler dine mail-konti

0

Google vil samle dine mailkonti i næste version af Gmail til Android, viser ny video lækket på nettet.

Gmail til Android har længe været en udbredt applikation, som ligger på langt de fleste Android enheder. Men for mange har Gmail manglet en vigtig funktion, muligheden for at sammenføje ens mailkonti.

Gmail 5.0, Yahoo, Outlook
Gmail 5.0 med multi-konti understøttelse.

Med Gmail 5.0, som bliver tilgængelig sammen med Android 5.0 Lollipop, vil applikationen nu understøtte talrige mail-konti, det viser en ny video.

– 5 millioner Gmail-konti er hacket

I videoen der er blevet lækket på blandt andet YouTube.com, ses det at applikationen har fået Androids nye Material Design, og nu understøtter Yahoo og Outlook.com konti.

Ifølge TheVerge.com, vil Gmail 5.0 også understøtte POP3, IMAP og EXCHANGE-konti. Hvilket kan betyde enden på flere mail applikationer, på din Android enhed.

– Her er Android 5.0 Lollipop

Herunder kan du se billeder, samt den lækkede video af Gmail 5.0, og samtidig begynde at glæde dig til opdateringen, som helt sikkert vil ramme flere Android versioner.

Mere til historien

Opdateringen af Gmail er ikke den eneste store ændring Google har på vej, mange nye funktioner dukker op i andre af Googles apps, sammen med opdateringen til Material Design i Android 5.0.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer