Ugens Highlights – de mest læste artikler

0

OVERBLIK: Microsoft har præsenteret deres kommende version af Windows i den forgangne uge, der overraskende nok ikke får navnet Windows 9. Læs om det og meget mere i ugens overblik.

Kalender
Ugen der gik på MereMobil.dk (Foto: John G. Pedersen)

Microsoft offentliggjorde i tirsdags deres kommende store Windows-opdatering, der ikke får navnet Windows 9, som mange ellers havde ventet. Microsoft kalder i stedet den kommende version for Windows 10.

Microsoft har præsenteret Windows 10

Det danske teleselskab Telenor offentliggjorde i den forgangne uge, at de har indgået et samarbejde med Microsoft. Det betyder blandt andet Telenor-kunderne får gratis office og masser af plads på OneDrive.

Sidste uge var i Apples-tegn, da de havde dansk salgsstart på iPhone 6 og iPhone 6 Plus. Men den seneste uge har også omhandlet iPhone-modellerne ganske meget – særligt grundet bendgate-debatten, samt en iOS 8.0.1 opdatering, der blev trukket tilbage grundet fejl. Men nu forlyder det, at iOS 8.1 er på vej den 20. oktober, og ellers kan du i hvert fald installerer iOS 8.0.2 indtil ad.

Apple frigiver opdateringen iOS 8.0.2

MereMobil.dk har også lavet en lille tips-artikel til dig, som oplever batteriet bruges lidt hurtigere på din ældre iPhone-model efter iOS 8-opdateringen.

7 tips til at spare batteriet i iOS 8

Du kan også lytte til vores seneste podcast, som går bag facaden på telebranchen.

PODCAST: #23: Telebranchen bag facaden

Vi har også samlet en oversigt over de telefoner, som kommer i handlen i løbet af oktober måned hos de danske teleselskaber. Du kan desuden også købe den nye LG F60 i løbet af oktober måned – læs mere om den her.

Disse nye mobiler kommer i handlen i oktober

Du kan se ugens mest læste artikler herunder. Husk du altid kan se vores nyhedsliste i kronologisk rækkefølge her.

Hitlisten uge 40 2014

01. Apple frigiver opdateringen iOS 8.0.2

02. TDC-kunder skal fortsat vente med iOS 8-opdatering

03. Samsung lancerer nyt smart strømkabel

04. WEB-TV: iPhone væltede endnu engang byen – dansk salgsstart på iPhone 6

05. Stadig iPhones til danskerne

06. WEB-TV: Sådan tester Apple deres telefoner

07. Call Me-kunder snydes for iPhones

08. Windows 9 er på trapperne – det kan du forvente

09. Disse nye mobiler kommer i handlen i oktober

10. Top 10: De mest solgte mobiler i september

Dette var ugens mest læste artikler på MereMobil.dk, men glæd dig til mange flere interessante historier i den kommende uge. Husk også at følge med via vores nyhedsbrev – du kan også følge os på Facebook.

Mere til historien

MereMobil.dk er Danmarks nye mobilsite, som holder dig 100 % opdateret. På MereMobil.dk kan du læse mobiltest/anmeldelser, få tips, se web-tv indslag, lytte til podcasts, booke os til foredrag og/eller undervisning – samt læse en masse nyheder fra mobilbranchen.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer