Disse nye mobiler kommer i handlen i oktober

0

OVERSIGT: Her er de smartphones der lander på hylderne i de danske butikker, i løbet af oktober måned.

Sommeren har budt på en række interessante nyheder og produktlanceringerne fra sensommeren begynder nu at lande på hylderne i de danske teleforretninger.

Sidste måned blev årets IFA-messe afholdt i Berlin. Den bød på en række spændende produkter fra blandt andet Sony og Samsung. Og Sonys er nu klar i handlen.

MereMobil.dk har allerede haft de to nye Sony-modeller under luppen. Du kan se vores Web-TV indslag herunder.

Web-TV: Sony Xperia Z3 og Z3 Compact – bedst på Android

Vi har herunder samlet de modeller, som lander i de danske telebutikker i løbet af oktober.

Sony Xperia Z3

Sony Xperia Z3
Sony Xperia Z3 (Foto: MereMobil.dk)

Sony har offentliggjort deres nyeste topmodel, som fortsætter den gode kvalitet der kendetegner Xperia Z-serien.

Sony Xperia Z3 – ny stilfuld top-smartphone

Denne gang løftes den dog yderligere, hvilket har resulteret i topkarakter til Sony Xperia Z3 fra MereMobil.dk – og det er absolut ikke eneste medie, der roser den nye topmodel fra Sony.

TEST: Sony Xperia Z3 – nu rammer Sony toppen

Der er ingen tvivl om, at du får en rigtig spændende Android-telefon med Xperia Z3.

Sony Xperia Z3
Sony Xperia Z3 (Foto: MereMobil.dk)

Xperia Z3 kommer med en Full HD-skærm på 5,2 tommer med en opløsning på 1080 x 1920 pixels.

Derudover har Xperia Z3 også fået en forøgelse af støv- og vandtætheden fra IP58 til IP68 certificering, som på vanddelen er den højeste certificering på markedet for smartphones.

Derudover kommer den også med NFC, FM Radio, A-GPS, Bluetooth 4.0 med Bluetooth Low Energy. 3 GB RAM og 16 GB intern hukommelse (understøtter også microSD-kort op til 128 GB)., samt et batteri på 3.200 mAh. Xperia Z3 benytter nano-SIM. Sony Xperia Z3 kommer med Android 4.4.4 ud af salgsæsken.

Xperia Z3 lander i butikkerne hos blandt andet Telia, Telenor, 3 og TDC den 3. oktober 2014.

Den vejledende udsalgspris på Xperia Z3 er 4.999 kroner uden abonnement.

Sony Xperia Z3 Compact

Sony Xperia Z3 Compact
Sony Xperia Z3 Compact (Foto: MereMobil.dk)

Det er dog ikke kun Sonys topmodel Xperia Z3, der lander i handlen i oktober. For Sony er nemlig også klar med Xperia Z3 Compact, der er lig med topmodellen blot i et mindre og mere kompakt format.

Sony Xperia Z3 Compact – lommevenlig topmodel

Den nye kompaktmodel er uden tvivl markedets bedste ”mini-model” indtil videre.

 – TEST: Sony Xperia Z3 Compact – topmodel i mini-format

Kort sagt får du med Xperia Z3 Compact alt teknologi og funktioner fra topmodellen Xperia Z3, blot presset sammen i et mere lommevenligt format. Det betyder altså kort og godt du får ”samme telefon” blot uden den fysisk fylder så meget.

Skærmen på Xperia Z3 Compact er på 4,6 tommer, hvilket gør den 0,3 tommer større end Xperia Z1 Compact – men den har fysisk de samme mål – dog tyndere og lettere. Skærmen er i øvrigt ikke Full-HD, men ”kun” HD.

Sony Xperia Z3 og Xperia Z3 Compact – pris og tilgængelighed

Ligesom Xperia Z3 kommer Xperia Z3 Compact også i handlen den 3. oktober hos blandt andet TDC, Telenor, Telia og 3. Den vejledende udsalgspris bliver 3.999 kroner uden abonnement.

Nokia Lumia 735

Lumia 735
Lumia 735

Lumia 735 byder på 4,7 tommer skærm med HD-opløsningen 720 x 1280 pixels med ClearBlack display teknik. Overfladen er beskyttet af Gorilla Glass 3.

Lumia 735 – Windows Phone til mellempris

I forhold til Lumia 630 er 735’eren med en 0,2 tommer større skærm, og generelt er telefonen blevet en anelse større, dog med en vægt der fortsat ligger på 134 gram.

Der er tale om en mellemklasse smartphone, der sandsynligvis vil starte omkring 2.000 kroner uden abonnement. Microsoft har endnu ikke meldt de forventede danske priser ud.

Lumia 735 findes også i en udgave der hedder Lumia 730. Denne har dual-SIM, altså plads til to SIM-kort. Ifølge Microsoft er der ikke planer om, at sende Lumia 730 på markedet i Danmark.

Telefonen kommer i handlen hos blandt andet TDC i løbet af oktober måned.

Andet:

Teleselskabet 3 er også klar med routeren Huawei E5186s-22a White i løbet af oktober måned. Denne nye router understøtter Carrier Aggregation.

 – Web-TV: Carrier Aggregation: Se fremtidens lynhurtige mobilnet

Doro er også klar med Liberto 820 i oktober måned.

Doro klar med Doro Liberto 820 – smartphonen til en smart generation

Apple har også netop udsendt deres to nye iPhone 6-modeller, iPhone 6 og iPhone 6 Plus, som havde officiel salgsstart på det danske marked fredag den 26. september 2014.

Mere til historien

Også næste måned byder på et interessant og ventet produkt, nemlig Samsung Galaxy Note 4, der lander på det danske marked i starten af november måned.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer