Doro klar med Doro Liberto 820 – smartphonen til en smart generation

4

En ny smartphone er klar til de seniorer, som vil prøve kræfter med smartphone-teknologien på deres præmisser. Læs mere om den nye Doro Liberto 820 her.

Doro Liberto 820 (Foto: Doro)
Doro Liberto 820 (Foto: Doro)

Mobilproducenten Doro, som er kendt for at producerer telefoner til seniorer, er klar med en ny smartphone til seniorerne, der har de samme muligheder som almindelige smartphones, men er udstyret med en vejledningsfunktion. Den nye model lyder navnet Doro Liberto 820.

Doro Phone Easy 632 – ny klaptelefon med GPS- og kompasfunktion

Den nye vejledningsfunktion guider brugerne og en ny ”hjælper-app”, som giver udvalgte familiemedlemmer mulighed for at yde fjernsupport. Den nye vejledningsfunktion hjælper brugeren i gang og guider denne gennem telefonens vigtigste funktioner.

Telefonen er designet fra bunden af og bygget på Doro’s helt egen DNA, med en simpel brugerflade med store ikoner på et stort og tydeligt display, høj, klar lyd og ergonomisk design med flere fysiske knapper.

Teknologien får ældre til at føle sig yngre

– “Doro Liberto® 820 er designet til dem, der ønsker alle smartphonens fordele og muligheder, men som kan have brug for lidt ekstra hjælp og støtte undervejs – uden at de skal ulejlige børn og børnebørn. Adgang til f.eks. sociale medier og videoopkald gør det nemmere og sjovere at holde kontakten med ens netværk, og vores nye smartphone giver alle den mulighed,” forklarer Rudi Iversen, der er country manager hos Doro Danmark.

Doro Liberto 820 har desuden en nødknap med GPS på bagsiden.

Derudover kommer Liberto 820 med en 4,5 tommer skærm, 8 megapixels kamera med blitz, HD Voice, kompatibel med høreapparater, Bordlader og Android 4.4.

Telefonen kommer i tre forskellige farver sort/sølv, hvid/sølv og lys rosa og er tilgængelig i butikkerne, både de fysiske og webshops, fra starten af oktober måned.

Den vejledende udsalgspris er 1.999 kroner uden abonnement, men du kan være heldig at finde den helt ned til omkring 1.700 kroner uden abonnement. Se priser her.

Mere til historien

Doro Liberto 820 kommer med funktionen My Doro Manager, som er et system der er udviklet til at lette installationen og brugen af telefonen. Det betyder udvalgte familiemedlemmer eller venner kan dele billeder, hjælpe med at tilføje kontakter, justere lyd og lys og meget andet.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
4 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer