Doro Phone Easy 632 – ny klaptelefon med GPS- og kompasfunktion

0

Flere og flere seniorerne efterspørger mobiltelefoner med navigationsværktøjer uden det behøver være en smartphone. Derfor er Doro nu klar med Doro PhoneEasy 632.

Doro PhoneEasy 632 (Foto: Doro)
Doro PhoneEasy 632 (Foto: Doro)

Den svenske producent Doro, som er verdens førende producent af brugervenlige kommunikationsmidler, der er målrettet seniorer er klar på markedet med en ny klaptelefon med simpel GPS- og kompasfunktion.

Telefonen hedder Doro PhoneEasy 632 er en opdateret udgave af den populære Doro PhoneEasy 622. Den gør det ligesom forgængeren muligt, at dele billeder og video nemt med familie og venner.

Doro PhoneEasy 632 understøtter også email og vejrfunktion, der oplyser brugeren om det aktuelle vejr, samt en fire-døgns prognose.

 – Doro PhoneEasy 605 har den bedste antenne

Telefonen er en stilfuld og brugervenlig klaptelefon med GPS- og kompasfunktion, der hjælper brugerne med at finde fra A til B.

– ”Vores undersøgelser viser, at flere og flere i de ældre målgrupper efterspørger GPS-funktion i deres mobiltelefon, uden at de er helt klar til en smartphone. For dem er Doro PhoneEasy® 632 et godt alternativ. GPS- og kompasfunktionen er nem at anvende, og det giver en stor tryghed at vide, at man altid kan finde vej, hvis man fx er ude at gå en tur i skoven og skal finde tilbage til sit udgangspunkt,” siger Rudi Iversen, der er country manager hos Doro Danmark.

Ligesom de øvrige Doro-telefoner, så kommer Doro PhoneEasy632 også med de sædvanlige seniorvenlige funktoner, som høj og tydelig lydkvalitet, stor skærm og store taster. Du kan se listen for de fulde specifikationer her, samt læse mere om Doro PhoneEasy 632 her.

Doro PhoneEasy 632 kommer i fire forskellige farver; lys rosa, mokka/champagne, midnatsblå og perlesort.

Telefonen er tilgængelig i butikker og webshops fra begyndelsen af september måned. Doro PhoneEasy 632 har en vejledende udsalgspris på 1.499 kroner uden abonnement.

Mere til historien

Med Doro’s egen cloud-baserede tjeneste My Doro Manager kan Doro PhoneEasy 632 fjernbetjenes fra en computer. Dermed kan brugeren og dennes familie opdaterer mobiltelefonens indhold og indstillinger via internettet.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer