Doro PhoneEasy 605 har den bedste antenne

Erhvervsstyrelsen har offentliggjort en kæmpe test af de bedste mobilantenner, blandt de mest populære telefoner. Vinderen er dog en udgået model.

Doro PhoneEasy 605 (Foto: Doro)

Doro PhoneEasy 605 (Foto: Doro)

I takt med samfundet stiller større og større krav til den ældre del af befolkningen, så bliver smartphones mere og mere tekniske, og nogle af dem kræver nærmest en ingeniøruddannelse, at finde rundt i. Men der er telefoner, som er lavet særligt til de ældre.

I en undersøgelse Erhvervsstyrelsen har bestilt hos Aalborg Universitet kommer Doro PhoneEasy 605 ud som den telefon, der har den bedste antenne, når det kommer til samtale på 2G-mobilnettet. Doro oplyser til MereMobil.dk, at telefonen er udgået af sortimentet.

Hitliste: Her er de bedste og værste mobiler med antennedækning

Mere om PhoneEasy 605

Doro 605 er meget ældrevenlig klaptelefon og har også flere sikkerhedsfunktioner i sig, såsom nødkald og ICE-funktionen. Klaptelefon-delen gør, at man ved at åbne og lukke telefonen kan tage røret af eller lægge på – dette gør også man kan slippe for ”lomme-opkald”.

På tastaturet er der også god afstand mellem tasterne, som også er gode i deres udformning, da de følger fingerens form og dermed er behagelige at trykke på. Tekststørrelsen kan også forstørres og displayet i farver er også velegnet for svagtseende.

Lyden er ekstra god og tydelig, sammenlignet med almindelige smartphones  – og så er Doro PhoneEasy 605 også kompatibel med høreapparater. Ligesom der også vises en blinkende diode når telefonen ringer.

Foruden de almindelige funktioner så har Doro 605 f.eks. lommeregner, kalender, ur, alarm osv.

Eftersom Doro PhoneEasy 605 er udgået, kan vi henvise til efterfølgeren Doro PhoneEasy 608, som også er en klaptelefon med Doros eget OS på. Denne telefon kan købes til priser fra 750 kroner uden abonnement. Denne telefon indgår dog ikke i undersøgelsen over de bedste antenner.

Mere til historien

Doro har siden Doro PhoneEasy 605 også lavet Android-telefoner, som fortsat er ældrevenlige. Disse understøtter desuden systemet Doro Experience Manager. Experience Manager gør det blandt andet nemt at opdaterer mormors telefon, lave kalenderaftaler m.v. for hende, Experience Manager fungerer samtidig også som backup af telefonens indhold, så dette er sikret, hvis telefonen bliver væk eller går i stykker.

Hørefejl? – Doro HearingBuds giver nye muligheder

TEST: Doro HearingBuds skærer igennem kaos og det højlydte. Og så spiller de bare fremragende.

(mere…)
Sådan gør du iPhone super-brugervenlig for ældre
(mere…)
Doro nedbryder skellet mellem headset og høreapparat

Folk med høreproblemer får en ny mulighed med Doros nye, banebrydende headset.

(mere…)
Doro 8210 – ny smartphone klar til seniorerne

Her er Doro 8210, en ny smartphone til seniorerne.

(mere…)
Betjeningen af iPhone bliver lettere for ældre og brugere med funktionsnedsættelse

Doros kernebrugere – generelt brugere med funktionsnedsættelse – er i målgruppen for Apples nye redesignede apps og brugerflade.

(mere…)
Hvornår lukker 2G-mobilnettet?

OVERBLIK: Hvad sker der med 2G? Hvornår lukker teleselskaberne for 2G-mobildækningen?

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram