Samsung lancerer nyt smart strømkabel – tap strøm fra vennerne

0

Et ejerskab af en smartphone indebærer ikke blot lækker elektronik, men også en konstant bekymring for hvornår mobilen løber tør for strøm. Nu lancerer Samsung et nyt strømkabel, der kan vise sig at være løsningen.

Power Sharing Cable fra Samsung.
Power Sharing Cable fra Samsung.

Hvis du ejer en smartphone, så kender du garanteret også til de bekymringer, det fører med sig.

Nogle af dem ligger blot i underbevidstheden og er bekymringer, som vi ikke tænker på hver dag. En af bekymringerne er, at løbe tør for strøm midt på dagen, uden at være i nærheden af en oplader. Men heldigvis kommer Samsung nu til undsætning. De har nemlig lanceret et nyt kabel, der kan fungere som en nødløsning, når smart-uret, eller smartphonen kører død.

Samsung Gear S – næste generation af wearable

Det nye kabel ligner ved første syn, et almindeligt USB-kabel, men ved nærmere inspektion af kablet, vil man opdage, at det rent faktisk består af to micro-USB stik – ét i hver ende af kablet, hvilket altså åbner op for muligheden, for at dele strøm mellem enheder. Er din telefon ved at løbe tør for strøm, kan du dermed oplade den med en anden enhed, der bruger micro-usb som strømstik.

Det nye kabel, der går under det noget overfladiske navn “Power Sharing Cable”, er ikke blot kompatibelt med Samsung-enheder, men med alle enheder, der oplades via et micro-USB stik, oplyser Samsung.

Mere til historien

Det nye kabel, koster 20$, hvilket svarer til lidt over 100 danske kroner. Samsungs “Power Sharing Cable”, vil i første omgang være tilgængeligt fra deres amerikanske shops, men det virker sandsynligt at det også vil blive lanceret på deres europæiske side, inden længe.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer