Top 10: De mest solgte mobiler i september

Der er ingen tvivl om, at det er Apple og Samsung, som sidder på smartphone-markedet. Se om det er lykkedes konkurrenterne at få iPhone 5S væk fra førstepladsen. Her er septembers mobil top 10-lister.

iPhone 5S SMS

iPhone 5S (Foto: MereMobil.dk)

Apples iPhone 5S har længe været solidt placeret på førstepladsen de seneste mange måneder, men den må nu ”nøjes” med en andenplads på salgslisten hos Telia.

Telefonen, der har slået iPhone 5S af pinden, er dog endnu engang Apples egen – nemlig den nye iPhone 6, som havde dansk salgsstart fredag den 26. september. Dermed er den røget direkte ind på førstepladsen hos Telia. På andenpladsen finder vi så iPhone 5S. Også den anden nye iPhone-model, iPhone 6 Plus, har fundet sin vej ind på top 10-listen.

Alt om de to nye iPhones – iPhone 6 og iPhone 6 Plus

Hos 3 og Telenor er det fortsat iPhone 5S, der indtager førstepladsen, men den nye iPhone 6 er gået direkte ind på andenpladsen. Modsat listen hos Telia, så står der Apple på de fire øverste pladser hos 3, hvilket vidner om en september der har været iPhone-måned hos 3.

Samsungs direkte konkurrent til iPhone 6, Galaxy Alpha, er røget ind på en henholdsvis 9. og 10. plads hos Telia og 3.

– Duel: iPhone 6 mod Samsung Galaxy Alpha

Generelt domineres listerne af Apple og Samsung, der har henholdsvis fire og fem telefoner noteret på listerne hos både 3 og Telia. Nokia er den eneste producent på top 10-listerne hos både 3 og Telia foruden Apple og Samsung. Og det er ikke med en Lumia-model, men derimod Nokia 301, der er en almindelig mobiltelefon med fysiske taster.

Dog er der på Telenors-liste hele to Lumia-modeller – ellers er det også klart Apple og Samsung der er noteret for flest enheder på listen hos Telenor.

iPhone 6 Plus er kommet på top 10-listen hos både Telia og Telenor, men hos 3 har den helt store iPhone altså ikke solgt nok til at komme med på denne måneds opgørelse.

Vil det fortsat være iPhone 5S eller iPhone 6, som er på førstepladsen i næste måned? Spændende er det da oktober måned blandt andet byder på salgsstarten af Sony Xperia Z3 og Sony Xperia Z3 Compact.

– Disse nye mobiler kommer i handlen i oktober

Mere til historien

Det hemmeligholdes hvor mange eksemplarer af hver enkelt telefon, der sælges i Danmark. Derfor oplyses det kun hvilke modeller, som er de mest solgte uden at nævne de konkrete salgstal. TDC har ikke bidraget med tal til denne artikel.

Top-10: De mest solgte telefoner i marts

HITLISTE MARTS 2024: Her kan du se hvilke telefoner, der i marts solgte bedst hos teleselskaberne i Danmark.

(mere…)
Top-10: De mest solgte telefoner i februar

HITLISTE FEBRUAR 2024: Det blev en god måned for Motorola og OnePlus.

(mere…)
Top-10: De mest solgte telefoner i januar

HITLISTE JANUAR 2024: Hvor er Google Pixel? Se hitlisterne her.

(mere…)
De mest solgte telefoner i 2023

HITLISTE 2023: Her kan du se, hvilke telefoner der solgte bedst i 2023 hos teleselskaberne.

(mere…)
Top-10: De mest solgte telefoner i december

HITLISTE DECEMBER 2023: Godt salg af Samsung Galaxy S23-serien og naturligvis iPhone, men Motorola flytter på sig.

(mere…)
Top-10: De mest solgte telefoner i november

HITLISTE NOVEMBER 2023: To Motorola-modeller solgte overraskende godt, mens Google Pixel forsvandt fra hitlisterne.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram