Sådan tester Apple deres telefoner

0

WEB-TV: Apple har inviteret en række journalister på besøg i deres testlaboratorium for at vise, hvordan de tester deres telefoner. Se Apple bøje en iPhone 6 Plus.

Der har været mange skriverier om, at Apples iPhone 6 Plus model der kunne bøjes. Og efterfølgende har mange luret på, hvordan i alverden det kunne ske og om Apple burde have opdateret dette tidligere i udviklingen.

Hvilke tests benytter Apple sig egentlig af inden et produkt sendes på gaden.

 – Selvfølgelig kan iPhone 6 Plus bøjes

Ja, det kan du blive klogere på i nedenstående Web-TV indslag. Apples PR-team har nemlig inviteret en række amerikanske journalister ind at se deres testfaciliteter. En strategi Apple også benyttede sig af tilbage i 2010, da der var mange skriverier om antenneproblemerne på iPhone 4S.

Denne gang var journalisterne indkaldt for at se en række tests, der drejede sig om bøjning. Medierne, Wall Street Journal, Re/Code og The Verge, skriver også alle om hvordan telefonen går igennem fem forskellige bøje-tests, hvor de udsættes for alt fra vrid til tryk på op til 25 kilo.

 – Apple svarer igen på iPhone 6-bøjesagen

Omkring 15.000 iPhone 6 og iPhone 6 Plus-modeller skulle være blevet testet før de er blevet godkendt til salg.

Journalisterne der så de forskellige tests kan bekræfte, at selvom telefonerne blev bøjet af maskinerne, så rettede de sig op igen umiddelbart efter.

Mere til historien

Apple udsendte en opdatering til iOS 8 i fredags, som lyder navnet iOS 8.0.2. Denne opdatering skal blandt andet rette op på de problemer iOS 8.0.1 opdateringen skabte.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer