Disse nye mobiler kommer i handlen i juli

OVERSIGT: Vi har her samlet de smartphones og tablets, der lander på hylderne i de danske butikker, i løbet af juli.

Juli er for de fleste lig med sommerferie og afslapning, men mobilbranchen holder ikke helt fri. Der kommer nemlig også nye mobiler i sortiment hos telebutikkerne.

Vi har samlet de modeller, som lander i de danske telebutikker i løbet af jul.

En af de mest ventede er formentlig Nokia Lumia 930, samt topmodellen LG G3, som havde salgsstart i slutningen af juni måned, men spredes mere ud i løbet af juli måned.

Sony Xperia T3

Sony Xperia T3

Sony Xperia T3 (Foto: Sony)

Xperia T3 er en ny smartphone fra Sony med en 5,3 tommer skærm og en opløsning på 1280 x 720 pixels.

Telefonen har en 1,4 GHz quad-core Snapdragon 400 processor, 1 GB RAM og et batteri på 2.500 mAh, så der burde være strøm ganske længe, da den også har Sonys STAMINA strømsparetilstand.

Kameraet i Xperia T3 er på 8 megapixels og optager video i 1080p.

Under motorhjelmen er fra salgsæsken af Android 4.4 KitKat med Sonys egne tilpasninger.

Sony er klar med ny designtelefon

Sony Xperia T3 kommer i handlen hos blandt andet Telia her i juli, og bliver tilgængelig i farverne Black, White og Purple.

Xperia T3 kommer til at koste omkring 2.600 kroner uden abonnement.

Nokia Lumia 930

Nokia Lumia 930

Nokia Lumia 930 (Foto: Nokia)

Nokia/Microsoft har sendt Lumia 630 på markedet i maj, hvor du virkelig får meget telefon for pengene. Derfor bliver det også rigtigt spændende at se, hvad topmodellen Lumia 930 har at byde på, i forhold til Lumia 630.

Nokia Lumia 930 er en realitet – samt Lumia 630 og Lumia 635

Desværre har Lumia 930 været ramt af forsinkelser, men nu er den endelig på vej i salg på det danske marked. Nærmere præcis lander den i handlen herhjemme torsdag den 10. juli.

Lumia 930 har en 5 tommer Full HD skærm, 2.2 GHz Snapdragon 800 Quad-core processor, 20 megapixels PureView kamera med optisk billede stabilisator og Carl Zeiss linse.

Den vejledende salgspris på Lumia 930 er 3.995 kroner uden abonnement, men priserne varierer lidt fra forhandler til forhandler.

Telia oplyser, at de får den i farvevarianterne Black, White, Bright Green og Bright Orange. Den kommer også i handlen hos TDC og Telenor, samt flere andre salgskanaler, mens 3 på forhånd har dømt den ude.

Samsung Galaxy Tab S 10.5

Samsung Galaxy Tab S

Samsung Galaxy Tab S (Foto: MereMobil.dk)

Da Samsung i midten af juni præsenterede deres nye topmodel indenfor tablets, Samsung Galaxy Tab S 10.5, fortalte de at brugerne primært benytter tablets til at se video på. Derfor har Samsung også givet Galaxy Tab S en af de bedste skærme, hvis ikke den bedste, på markedet netop nu. Den kommer med en Super AMOLED skærm med en opløsning på 2560 x 1600 pixels.

Samsung Galaxy Tab S – seneste Android-tablet flagskib

Har du desuden en Galaxy S5, så kan du besvare dine opkald på den nye tablet, selvom telefonen befinder sig i et andet rum i huset. En funktion, som minder om den Apple også introducerede mellem OS X Yosemite og iOS 8.

Galaxy Tab S 10.5 har en vægt på 465 gram, mens versionen på 8,4 tommer kun vejer 294 gram – og kommer i både WiFi og 4G LTE udgaver.

WEB-TV: Samsung Galaxy Tab S – sådan er den

Den kommer desuden med fingeraftrykslæser, der kan holde styr på op til 8 personer.

Læs vores første indtryk af Samsung Galaxy Tab S

Samsung Galaxy Tab S 10.5 lander i handlen hos blandt andet 3, TDC, Telenor og Telia. Telia oplyser, at de får den i farvevarianterne Brown og White.

Priserne i Danmark bliver:

Tab 3 10.5”: Wi-Fi 3.999 kroner / 4G 4.799 kroner (16 GB)
Tab 3 8.4”: Wi-Fi 3.099 kroner / 4G 3.999 kroner (16 GB)

Andet:

LG G3 (Foto: LG)

LG G3 (Foto: LG)

HTC One Mini 2 og LG G3, der landede i flere salgskanaler i juni måned, kommer nu også i sortiment hos teleselskabet 3. Telenor tager LG G3 og Nokia Lumia 630 i sortiment i løbet af juli. TDC får den nye Huawei Ascend P7 i handlen.

Telenor får også Samsungs tablets Galaxy Tab S (8 tommer) og Galaxy Tab 4 (10 tommer) i sortiment i juli.

Mere til historien

Skal man tro rygtebørsen så er der flere nye mobiler i vente i nær fremtid. Der har tidligere været rygter om, at Apple ville præsentere iPhone 6 her i juli måned, men Apple har endnu ikke meldt noget officielt ud.

Var denne artikel noget for dig?

Tilmed dig nyhedsbrevet fra MereMobil.dk, og modtag en ugentlig opdatering på de bedste historier, samt breaking news.

Ja tak. Send mig spændende artikler…

Her er kameraet på Samsung Galaxy S21

Kameraspecifikationerne på Samsungs kommende flagskibsserie er blevet lækket på internettet.

(mere…)
Nye billeder af OnePlus 8T lækket

Nye billeder af OnePlus 8T er dukket op på nettet. Billederne bekræfter blandt andet et nyt design på kameramodulet.

(mere…)
Her er Samsungs Galaxy Note20 og Galaxy Watch lineup

I en trailer bekræfter Samsung mere eller mindre en række nye enheder. Her er Samsungs Unpacked-lineup med specifikationer på Galaxy Note20-serien.

(mere…)
Billeder af ASUS ROG Phone 3 lækket

På onsdag løfter ASUS sløret for den tredje generation af ROG Phone-serien. Det betyder selvfølgelig masser af rygter og billeder af den kommende telefon.

(mere…)
Motorola lancerer Moto G Pro med stor skærm og stylus pen

Motorola kommer nu med en telefon, der kunne være et alternativ til Samsung Galaxy Note-serien. Mød Motorola Moto G Pro, som kommer med stylus og stor skærm.

(mere…)
Her er de nye mobiler i oktober

OVERSIGT: Sony og Nokia er klar med nye smartphones, men også Huawei og Apple lurer i kulissen. Se de kommende mobiler for oktober her.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram