Disse nye mobiler kommer i handlen i juli

1

OVERSIGT: Vi har her samlet de smartphones og tablets, der lander på hylderne i de danske butikker, i løbet af juli.

Juli er for de fleste lig med sommerferie og afslapning, men mobilbranchen holder ikke helt fri. Der kommer nemlig også nye mobiler i sortiment hos telebutikkerne.

Vi har samlet de modeller, som lander i de danske telebutikker i løbet af jul.

En af de mest ventede er formentlig Nokia Lumia 930, samt topmodellen LG G3, som havde salgsstart i slutningen af juni måned, men spredes mere ud i løbet af juli måned.

Sony Xperia T3

Sony Xperia T3
Sony Xperia T3 (Foto: Sony)

Xperia T3 er en ny smartphone fra Sony med en 5,3 tommer skærm og en opløsning på 1280 x 720 pixels.

Telefonen har en 1,4 GHz quad-core Snapdragon 400 processor, 1 GB RAM og et batteri på 2.500 mAh, så der burde være strøm ganske længe, da den også har Sonys STAMINA strømsparetilstand.

Kameraet i Xperia T3 er på 8 megapixels og optager video i 1080p.

Under motorhjelmen er fra salgsæsken af Android 4.4 KitKat med Sonys egne tilpasninger.

Sony er klar med ny designtelefon

Sony Xperia T3 kommer i handlen hos blandt andet Telia her i juli, og bliver tilgængelig i farverne Black, White og Purple.

Xperia T3 kommer til at koste omkring 2.600 kroner uden abonnement.

Nokia Lumia 930

Nokia Lumia 930
Nokia Lumia 930 (Foto: Nokia)

Nokia/Microsoft har sendt Lumia 630 på markedet i maj, hvor du virkelig får meget telefon for pengene. Derfor bliver det også rigtigt spændende at se, hvad topmodellen Lumia 930 har at byde på, i forhold til Lumia 630.

Nokia Lumia 930 er en realitet – samt Lumia 630 og Lumia 635

Desværre har Lumia 930 været ramt af forsinkelser, men nu er den endelig på vej i salg på det danske marked. Nærmere præcis lander den i handlen herhjemme torsdag den 10. juli.

Lumia 930 har en 5 tommer Full HD skærm, 2.2 GHz Snapdragon 800 Quad-core processor, 20 megapixels PureView kamera med optisk billede stabilisator og Carl Zeiss linse.

Den vejledende salgspris på Lumia 930 er 3.995 kroner uden abonnement, men priserne varierer lidt fra forhandler til forhandler.

Telia oplyser, at de får den i farvevarianterne Black, White, Bright Green og Bright Orange. Den kommer også i handlen hos TDC og Telenor, samt flere andre salgskanaler, mens 3 på forhånd har dømt den ude.

Samsung Galaxy Tab S 10.5

Samsung Galaxy Tab S
Samsung Galaxy Tab S (Foto: MereMobil.dk)

Da Samsung i midten af juni præsenterede deres nye topmodel indenfor tablets, Samsung Galaxy Tab S 10.5, fortalte de at brugerne primært benytter tablets til at se video på. Derfor har Samsung også givet Galaxy Tab S en af de bedste skærme, hvis ikke den bedste, på markedet netop nu. Den kommer med en Super AMOLED skærm med en opløsning på 2560 x 1600 pixels.

Samsung Galaxy Tab S – seneste Android-tablet flagskib

Har du desuden en Galaxy S5, så kan du besvare dine opkald på den nye tablet, selvom telefonen befinder sig i et andet rum i huset. En funktion, som minder om den Apple også introducerede mellem OS X Yosemite og iOS 8.

Galaxy Tab S 10.5 har en vægt på 465 gram, mens versionen på 8,4 tommer kun vejer 294 gram – og kommer i både WiFi og 4G LTE udgaver.

WEB-TV: Samsung Galaxy Tab S – sådan er den

Den kommer desuden med fingeraftrykslæser, der kan holde styr på op til 8 personer.

Læs vores første indtryk af Samsung Galaxy Tab S

Samsung Galaxy Tab S 10.5 lander i handlen hos blandt andet 3, TDC, Telenor og Telia. Telia oplyser, at de får den i farvevarianterne Brown og White.

Priserne i Danmark bliver:

Tab 3 10.5”: Wi-Fi 3.999 kroner / 4G 4.799 kroner (16 GB)
Tab 3 8.4”: Wi-Fi 3.099 kroner / 4G 3.999 kroner (16 GB)

Andet:

LG G3 (Foto: LG)
LG G3 (Foto: LG)

HTC One Mini 2 og LG G3, der landede i flere salgskanaler i juni måned, kommer nu også i sortiment hos teleselskabet 3. Telenor tager LG G3 og Nokia Lumia 630 i sortiment i løbet af juli. TDC får den nye Huawei Ascend P7 i handlen.

Telenor får også Samsungs tablets Galaxy Tab S (8 tommer) og Galaxy Tab 4 (10 tommer) i sortiment i juli.

Mere til historien

Skal man tro rygtebørsen så er der flere nye mobiler i vente i nær fremtid. Der har tidligere været rygter om, at Apple ville præsentere iPhone 6 her i juli måned, men Apple har endnu ikke meldt noget officielt ud.

Var denne artikel noget for dig?

Tilmed dig nyhedsbrevet fra MereMobil.dk, og modtag en ugentlig opdatering på de bedste historier, samt breaking news.

Ja tak. Send mig spændende artikler…

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer