Sony er klar med ny designtelefon

Sony Xperia T3 er verdens slankeste smartphone med en 5,3-tommer skærm. Desuden er dele af telefonen udført i rustfrit stål.

Sony har netop præsenteret en ny designmobil under modelnavnet Xperia T3. Vi skal ikke kunne gøre os kloge på hvad hverken T’et eller tretallet står for, men vi kan fortælle at Sony – ifølge dem selv – har sat en ny verdensrekord med Xperia T3. Den er blot syv millimeter tyk (tynd?) og alligevel byder den på en 5,3-tommer stor skærm. Netop denne kombination skulle altså være en ny verdensrekord for den slankeste smartphone med en 5,3-tommer skærm. Vægten ligger på 148 gram.

Xperia_T3_1

Skærmen er som sagt 5,3 tommer stor og har en opløsning på 1280 x 720 pixels. Det er ikke just overvældende mange pixels – slet ikke på så stor en skærm – men det er alligevel acceptabelt i en telefon af denne klasse. Skærmen benytter desuden IPS-teknologi, hvilket burde resultere i gode betragtningsvinkler. Derudover har Sony inkluderet deres egen Triluminos-teknologi, der har til formål at give flottere farvemætning og kontrast.

Xperia T3 har en 1,4 GHz quad-core Snapdragon 400-processor og en enkelt gigabyte RAM. Batteriet har en kapacitet på 2.500 mAh, hvilket burde betyde at den kan holde i op til et par dage med Sonys STAMINA-strømsparetilstand.

Kameraet har en opløsning på 8 megapixels og man kan optage videoklip i 1080p. Der er tale om en Exmor RS-sensor, så kameraet vil formentlig klare sig ganske godt ved lavt lys. Kameraet har desuden også billedstabilisering, som kan hjælpe lidt mod rystede billeder. Der er dog tale om en softwareløsning frem for optisk billedstabilisering, så man skal ikke forvente helt så gode resultater.

Telefonen lanceres med Android 4.4 KitKat og Sonys egne tilpasninger ovenpå. Den bliver tilgængelig i tre farvevarianter: sort, hvid og lilla.

Xperia_T3_2

Xperia T3 lanceres herhjemme i løbet af sommeren. Vi har desværre ikke et mere præcist lanceringstidspunkt, men den kommer på det svenske marked i løbet af juli, så det bliver formentlig også tilfældet herhjemme.

Herhjemme kommer TDC og Telia til at have telefonen i deres sortiment – og ja, Xperia T3 har 4G-understøttelse, så det vil man kunne bruge hos begge operatører.

Prisen er ligeledes ukendt herhjemme, men da det er en telefon i mellemklassen, anslår vi at den kommer til at koste omkring 2.500 – 3.000 kroner uden abonnement. Vi opdaterer naturligvis, når der kommer officielle tal fra Sony Mobile i Danmark.

Mere til historien

Xperia T3 lanceres med seneste version af Android, og det lader til at blive en trend hos den japanske gigant. Man har desuden også været flittige til at opdatere ældre telefoner til nyeste udgave af systemet.

Sony bekræfter Xperia-telefon event

Så er det officielt. Der kommer en ny Sony Xperia-telefon. Der er særligt 3 ting, som jeg er meget spændt på.

(mere…)
Googles næste foldbare får måske nyt navn

Google Pixel Fold var den første foldbare fra Google. Nu går rygterne på, at efterfølgeren får et andet navn. Læs mere om det her.

(mere…)
Sony Xperia 1 VI lanceres snart

KORT NYT: Rygterne svirrer om, at Sony snart vil annoncere Xperia 1 VI.

(mere…)
Billede afsløret af Sony Xperia 1 VI

Sony Xperia 1 VI ventes, at være den næste topmodel fra Sony. Nu er et billede lækket. Se billedet her og læs mere om telefonen.

(mere…)
Android 15 er ude i beta – se nyhederne

Google har sendt første betaversion af Android 15 ud til offentligheden. Se hvordan du får den.

(mere…)
Sony Ult Power Sound – ny lyd-serie

Sony er klar med en ny serie af højttalere og hovedtelefoner, som har fokus på kraftfuld bas. Læs om de nye produkter her.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram