Samsung Galaxy Tab S – sådan er den

WEB-TV: Vi har prøvet Samsung Galaxy Tab S. Her kan du komme helt tæt på de nye tablets.

De to bedste ting der kan siges om Samsung Galaxy Tab S er skærmkvaliteten og opløsningen, der ganske enkelt er imponerede. Dernæst er vægten og størrelsen godkendt.

Men størrelse og skærm er ikke alt, for selvom Tab S imponerer er materialet et kedeligt valg, der får et ellers umiddelbart udmærket produkt, til at fremstå billigere end det rent faktisk er.

- Artiklen fortsætter efter annoncen -

Gennem en god halv times brug må vi konkludere, at Galaxy Tab S ikke udviste tegn på manglende kræfter.

Mere om Samsung Galaxy Tab – detaljer og pris

Desværre kommer de nye tablets med et væld af tredjepartsprogrammer og mange Samsung-tjenester, som langt de færreste kommer til at bruge.

Priserne starter fra 3.099 kroner for den billigste, og op til 4.799 kroner. Hukommelsen er 16 GB men kan udvides med micro-SD kort på op til 128 GB.

Salget starter i Danmark den 4. juli 2014.

Samsung Galaxy Tab S – de første indtryk

Mere til historien

Skærmstørrelserne er henholdsvis 8.4 og 10.5 tommer. Galaxy Tab S findes også i en udgave med 32 GB indbygget hukommelse. Denne kommer umiddelbart ikke på markedet i Danmark.


Om John G.

John G. er journalist, mobilekspert og foredragsholder. Han skriver artikler, analyser og anmeldelser til bl.a. Ekstra Bladet og Jyllands-Posten. Du kan også opleve John G. som ekspert i medier som DR, Aftenshowet, Go' Aften Danmark, TV 2 News og DR P3, samt en lang række radioer og udgivelser.