Samsung Galaxy Tab S – sådan er den

WEB-TV: Vi har prøvet Samsung Galaxy Tab S. Her kan du komme helt tæt på de nye tablets.

De to bedste ting der kan siges om Samsung Galaxy Tab S er skærmkvaliteten og opløsningen, der ganske enkelt er imponerede. Dernæst er vægten og størrelsen godkendt.

Men størrelse og skærm er ikke alt, for selvom Tab S imponerer er materialet et kedeligt valg, der får et ellers umiddelbart udmærket produkt, til at fremstå billigere end det rent faktisk er.

Gennem en god halv times brug må vi konkludere, at Galaxy Tab S ikke udviste tegn på manglende kræfter.

Mere om Samsung Galaxy Tab – detaljer og pris

Desværre kommer de nye tablets med et væld af tredjepartsprogrammer og mange Samsung-tjenester, som langt de færreste kommer til at bruge.

Priserne starter fra 3.099 kroner for den billigste, og op til 4.799 kroner. Hukommelsen er 16 GB men kan udvides med micro-SD kort på op til 128 GB.

Salget starter i Danmark den 4. juli 2014.

Samsung Galaxy Tab S – de første indtryk

Mere til historien

Skærmstørrelserne er henholdsvis 8.4 og 10.5 tommer. Galaxy Tab S findes også i en udgave med 32 GB indbygget hukommelse. Denne kommer umiddelbart ikke på markedet i Danmark.


Avatar

Om John G.

John G. er journalist, mobilekspert og foredragsholder. Han skriver artikler, analyser og anmeldelser til bl.a. Ekstra Bladet og Jyllands-Posten. Du kan også opleve John G. som ekspert i medier som DR, Aftenshowet, Go' Aften Danmark, TV 2 News og DR P3, samt en lang række radioer og udgivelser.