HTC One Mini 2 – pris og tilgængelighed

Den nye HTC One (M8) kommer i en mindre version kaldet HTC One Mini 2. Her er prisen. Ikke alle teleoperatører vil sælge den.

HTC One Mini 2

HTC One Mini 2

Det er kun cirka halvanden måned siden, at HTC One (M8) landede på de danske butikshylder, men det forhindrer ikke HTC i at annoncere en mindre og billigere udgave af den nyeste topmodel.

One Mini 2 vejer 137 gram. Den er altså noget lettere end de 160 gram storebroderen vejer. Skærmen er reduceret fra 5 til 4.5 tommer, men One Mini 2 har dog en større skærm end den første HTC One Mini, hvor displayet målte 4.3 tommer.

Bemærk, at i hos HTC betyder ”mini” en udgave, som på de fleste punkter er mindre end topmodellen. Det gælder også ydelsen.

- Læs mere om HTC One Mini 2

Sælges ikke overalt

Mens HTC One (M8) strøg bredt ind på hylderne hos operatørerne i Danmark, ser det anderledes ud for HTC One Mini 2. Her er opbakningen forud for salgsstarten sidst i juni ikke helt så stor.

Til MereMobil.dk oplyser TDCs indkøbschef Morten Steen Jensen, at de ikke forventer at forhandle One Mini 2. Hos 3 er den endelige beslutning endnu ikke taget.

TDC valgte fra starten at droppe HTC One (M8) og blev dermed den eneste af de store operatører, som fravalgte den anmelderroste topmodel.

Telia sælger One Mini 2 fra salgsstarten. Det samme gør Telenor.

- ”Den kommer i sortiment og vil hos os koste cirka 3.599 kroner uden abonnement,” fortæller Telenors indkøbschef Jess Agerbæk til MereMobil.dk

Ifølge HTC er den officielle vejledende pris 3.799 kroner uden abonnement. Dagprisen kan du se her...

- TEST: HTC One (M8) – en ret god smartphone

Web-TV: Se testen af HTC One (M8)

Mere til historien

HTC One Mini 2 har et standardkamera på 13 megapixels. HTC har på denne model fravalgt Ultrapixels-kameraet på 4 megapixels, der ellers kendetegnede både HTC One Mini, One (M7) og One (M8).

HTC er tilbage med Desire 22 Pro

HTC var tidligere en af smartphone-mastodonterne. Nu forbindes de mest med Virtual Reality (VR). I dag sendes HTC Desire 22 pro i forsalg.

(mere…)
Er HTC klar til comeback? Ny smartphone på vej

HTC var engang en af de meget populære Android-producenter. Nu er de på vej med et comeback.

(mere…)
Vil HTC gøre comeback?

For et halvt årti siden var HTC en af de store spillere. Succesen ebbede dog stille ud. En ny rapport peger på at det kan ændre sig.

(mere…)
HTC er nu klar med deres første 5G-telefon

Der har længe været stille om HTC, men nu er de klar med to nye smartphones. Den ene er deres første 5G-telefon. Læs mere om de nye mobiler her.

(mere…)
HTC klar med 5G-telefon – dog ikke i Danmark

I Danmark hører HTC umiddelbart til i fortiden, men nu er de klar med en 5G-telefon på hjemmemarkedet i juli måned.

(mere…)
Dengang da HTC Hero var vindermobilen

RETRO: Husker du de gamle dage? Dengang hvor HTC Hero var på alles læber og blev Årets Mobil? Rejs med tilbage til 2009 hvor HTC var et hit.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram