HTC One Mini 2 – pris og tilgængelighed

Den nye HTC One (M8) kommer i en mindre version kaldet HTC One Mini 2. Her er prisen. Ikke alle teleoperatører vil sælge den.

HTC One Mini 2

HTC One Mini 2

Det er kun cirka halvanden måned siden, at HTC One (M8) landede på de danske butikshylder, men det forhindrer ikke HTC i at annoncere en mindre og billigere udgave af den nyeste topmodel.

One Mini 2 vejer 137 gram. Den er altså noget lettere end de 160 gram storebroderen vejer. Skærmen er reduceret fra 5 til 4.5 tommer, men One Mini 2 har dog en større skærm end den første HTC One Mini, hvor displayet målte 4.3 tommer.

Bemærk, at i hos HTC betyder ”mini” en udgave, som på de fleste punkter er mindre end topmodellen. Det gælder også ydelsen.

Læs mere om HTC One Mini 2

Sælges ikke overalt

Mens HTC One (M8) strøg bredt ind på hylderne hos operatørerne i Danmark, ser det anderledes ud for HTC One Mini 2. Her er opbakningen forud for salgsstarten sidst i juni ikke helt så stor.

Til MereMobil.dk oplyser TDCs indkøbschef Morten Steen Jensen, at de ikke forventer at forhandle One Mini 2. Hos 3 er den endelige beslutning endnu ikke taget.

TDC valgte fra starten at droppe HTC One (M8) og blev dermed den eneste af de store operatører, som fravalgte den anmelderroste topmodel.

Telia sælger One Mini 2 fra salgsstarten. Det samme gør Telenor.

– ”Den kommer i sortiment og vil hos os koste cirka 3.599 kroner uden abonnement,” fortæller Telenors indkøbschef Jess Agerbæk til MereMobil.dk

Ifølge HTC er den officielle vejledende pris 3.799 kroner uden abonnement. Dagprisen kan du se her

TEST: HTC One (M8) – en ret god smartphone

Web-TV: Se testen af HTC One (M8)

Mere til historien

HTC One Mini 2 har et standardkamera på 13 megapixels. HTC har på denne model fravalgt Ultrapixels-kameraet på 4 megapixels, der ellers kendetegnede både HTC One Mini, One (M7) og One (M8).


Avatar

Om John G.

John G. er journalist, mobilekspert og foredragsholder. Han skriver artikler, analyser og anmeldelser til bl.a. Ekstra Bladet og Jyllands-Posten. Du kan også opleve John G. som ekspert i medier som DR, Aftenshowet, Go' Aften Danmark, TV 2 News og DR P3, samt en lang række radioer og udgivelser.