Lumia 930 salgsstarten er usikker

I løbet af sommeren lander Lumia 930 i danske butikker, men datoen er endnu ikke på plads.

Nokia Lumia 930

Nokia Lumia 930 (Foto: Nokia)

Glæder du dig til Lumia 930, så vær opmærksom på ikke at glæde dig for tidligt.

Der florerer på nettet forskellige meldinger, om datoen for salgsstarten på Lumia 930, men der er ikke tale om sikre og bekræftede salgsstart-tidspunkter.

- ”Lumia 930 kommer til salg i Danmark i løbet af sommeren,” siger Edvard Bergström, nordisk kommunikationschef hos Microsoft Devices, til MereMobil.dk.

Elgiganten har kortvarigt på deres webshop haft 7. juli 2014 som forventet startdato, der ikke nødvendigvis er den rigtige dato. Siden med datoen er efterfølgende lagt offline.

Screenshot af Lumia 930 Elgiganten

Screenshot af siden med Lumia 930 hos Elgiganten (Foto: MereMobil.dk)

- ”Det er blot en anslået dato, men den lyder ikke helt skæv, da vi efter al sandsynlighed kommer til at have forsalg af Lumia 930 fra torsdag i næste uge – d.  26. juni,” fortæller Frederik Danvig, pressechef i Elgiganten.

Microsoft: Kommenterer ikke på rygter

En anden af landets store online forhandlere, Proshop.dk, siger til MereMobil.dk, at de forventer Lumia 930 er klar til salg i midten af juli. Produktet er her aktuelt prissat til 4.423 kroner uden abonnement.

Vi har spurgt Edvard Bergström i Microsoft Devices om de forskellige datoudmeldinger, hvorefter han kommer med det generelle svar, at de ikke kommenterer på spekulationer og rygter.

TDC og Telenor melder, at de forventer en præcis salgsstartdato meldt ud inden for de kommende dage. 3 har grundet manglende efterspørgsel på Windows Phone-produkter, valgt ikke at forhandle Lumia 930.

MereMobil.dk holder dig opdateret så snart der er nyt fra Microsoft Devices om salgsstarten.

Nokia Lumia 930 lækket af Evleaks

Nokia Lumia 930 lækket af Evleaks (Kilde: @Evleaks)

Om Lumia 930

Lumia 930 er det næste flagskib inden for Windows Phone produkter. Den har 5 tommer Full HD skærm, 20 megapixels kamera med optisk billedstabilisator samt optik fra Carl Zeiss.

Telefonen bliver det første top-produkt med Windows Phone 8.1, der havde præmiere på Lumia 630 til lige over 1.000 kroner uden abonnement. I hældende på denne er fulgt Lumia 635, som er en 4G-version af samme produkt.

- Test: Lumia 630 – Windows-mobilen jeg elsker

Mere til historien

Startede fra Lumia 630 er Nokia-navnet så småt begyndt at forsvinde fra produkterne, som følge af fusionen mellem Nokias mobilafdeling og Microsoft.

Nu kan du spille Fortnite på iPhone og iPad igen

Microsoft giver Fortnite-fans muligheden for at spille Fortnite på deres Apple-enheder.

 

(mere…)
Reklamer i Windows Stifinder var en fejl 

Pludselig var der reklamer i Windows 11. Det var ikke hensigten, lyder det fra Microsoft.

(mere…)
Ingen nye Nokia-topmodeller på vej

Producenten bag Nokia-brandet, HMD Global, bekræfter, at de ikke har nogle topmodeller på vej. I stedet satser på mere budgetvenlige smartphones.

(mere…)
Ny billige Nokia C-modeller kan købes nu

Nokias C-modeller har ret stor succes på verdensplan. Nu er Nokia klar med tre nye C-modeller. To af disse modeller finder også vej til Danmark. Læs om dem her.

(mere…)
Outlook på Android lukker ned på gamle versioner

Hver tiende Android-enhed vil ikke kunne opdatere Outlook-appen til nye versioner efter maj måned. Microsoft lukker ned for gamle Android-udgaver.

(mere…)
Nokia G11 og G21 er nye prisbillige smartphones

Er budgettet til en smartphone max 1.500 kroner, så skal du måske se nærmere på Nokia G11 og Nokia G21, som er nye prisbillige smartphones.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram