Kommende Lumia-modeller får ikke Nokia-brand

Twitter-brugeren Evleaks har netop lækket slides, som viser Microsoft inden længe vil droppe Nokia-brandet. Allerede med Lumia 635 er det begyndt.

Microsoft / Nokia slides lækket

Microsoft / Nokia slides lækket

Microsoft har, som vi tidligere har skrevet, købt mobilafdelingen af Nokia. Men der har siden overtagelsen været usikkerhed om, hvordan Microsoft vil forholde sig til Nokia-brandet.

Dog er det tydeligt, at det med de seneste modeller Lumia 630 og Lumia 635 ikke har været meget ”Nokia” indover. Senest i pressemeddelelsen for Lumia 635 var Nokia slet ikke nævnt.

- Lumia 635 på vej til de danske butikker

Lækkede slides fra Twitter-brugeren @Evleaks viser, at Microsoft gerne inden længe vil have, at produkterne har deres eget brand. Det skriver Wmpoweruser.com.

De lækkede slides stammer fra en besked til tidligere Nokia-medarbejder og omhandler overgangen fra Nokia til Microsoft.

 - TEST: Lumia 630 – Windows-mobilen jeg elsker

Microsoft har retten til, at bruge Lumia-navnet i halvandet år endnu, samt Nokia-navnet på øvrige telefoner i yderligere 10 år.

Dog kunne det sagtens ventes, at enhederne i nær fremtid både skifter Nokia-navnet og Lumia-navnet ud stille og roligt. Umiddelbart er Nokia-navnet, så småt på vej væk.

Mere til historien

Inden Nokia helt blev “fortid” lancerede de Android-telefonen Nokia X. MereMobil.dk mødte Nokia til en snak om, hvorfor de også “satser på Android”.

Læs også:

- Kommentar: Tak for alt, Nokia!

Microsoft inviterer til event i oktober

Microsoft har sendt invitationerne ud til et nyt event, som finder sted i oktober. Måske nye Surface-produkter er på vej.

(mere…)
Netflix vælger Microsoft som partner til annoncebetalt streaming

Netflix er presset og nu skal Microsoft hjælpe mod faldende kundetal.

(mere…)
Nokia annoncerer 3 ”nye” telefoner og en tablet

HMD Global, firmaet bag Nokia, har annonceret en række klassiske mobiler.

(mere…)
Internet Explorer er sendt på pension

Microsoft sender Internet Explorer browseren på pension efter næsten 27 års tro tjeneste.

(mere…)
Nu kan du spille Fortnite på iPhone og iPad igen

Microsoft giver Fortnite-fans muligheden for at spille Fortnite på deres Apple-enheder.

 

(mere…)
Reklamer i Windows Stifinder var en fejl 

Pludselig var der reklamer i Windows 11. Det var ikke hensigten, lyder det fra Microsoft.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram