Kommende Lumia-modeller får ikke Nokia-brand

0

Twitter-brugeren Evleaks har netop lækket slides, som viser Microsoft inden længe vil droppe Nokia-brandet. Allerede med Lumia 635 er det begyndt.

Microsoft / Nokia slides lækket
Microsoft / Nokia slides lækket

Microsoft har, som vi tidligere har skrevet, købt mobilafdelingen af Nokia. Men der har siden overtagelsen været usikkerhed om, hvordan Microsoft vil forholde sig til Nokia-brandet.

Dog er det tydeligt, at det med de seneste modeller Lumia 630 og Lumia 635 ikke har været meget ”Nokia” indover. Senest i pressemeddelelsen for Lumia 635 var Nokia slet ikke nævnt.

Lumia 635 på vej til de danske butikker

Lækkede slides fra Twitter-brugeren @Evleaks viser, at Microsoft gerne inden længe vil have, at produkterne har deres eget brand. Det skriver Wmpoweruser.com.

De lækkede slides stammer fra en besked til tidligere Nokia-medarbejder og omhandler overgangen fra Nokia til Microsoft.

 – TEST: Lumia 630 – Windows-mobilen jeg elsker

Microsoft har retten til, at bruge Lumia-navnet i halvandet år endnu, samt Nokia-navnet på øvrige telefoner i yderligere 10 år.

Dog kunne det sagtens ventes, at enhederne i nær fremtid både skifter Nokia-navnet og Lumia-navnet ud stille og roligt. Umiddelbart er Nokia-navnet, så småt på vej væk.

Mere til historien

Inden Nokia helt blev “fortid” lancerede de Android-telefonen Nokia X. MereMobil.dk mødte Nokia til en snak om, hvorfor de også “satser på Android”.

Læs også:

Kommentar: Tak for alt, Nokia!

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer