Har de sociale medier gjort os ”anti-sociale”?

WEB-TV: Digteren Gary Turk har netop lavet en video, hvor han fremsiger et digt (spoken-words) om, at vi er blevet ”anti-sociale” af de sociale medier.

Digteren Gary Turk har netop lavet en video med et digt (spoken-word), da han mener, de sociale medier har gjort os ”anti-sociale” i stedet for sociale. Videoen hedder ”Look up” og beskæftiger sig med de problemstillinger, som Gary Turk ser ved blandt andet de sociale medier. Det skriver MetroXpress.dk.

- Lad telefonen forblive offline

- ”Jeg har 422 venner, alligevel er jeg ensom. Jeg snakker til dem alle hver dag, men ingen af dem kender mig rigtigt,” sådan starter Gary Turks digt ”Look up”.

I ”Look up” kommer Turk også ind på problemstillingerne ved, at børn ikke længere leger, som børn gjorde førhen, men i dag sidder de klistret foran en skærm. Er det ikke computer- eller fjernsynsskærmen, så er det en smartphone eller tablet.

- Mobilbrug i undervisningen er respektløst

Mennesker i dag kan sidde sammen med en gruppe venner, men uden de rigtigt er sammen alligevel, da folk blot sidder og kigger ned i deres telefoner. Dette kan wearable-gadgets gøre lidt op med, da man så bliver notificeret på ens ur, hvis der er noget man skal tage sig af. Dog kan det også gøre det værre, da folk er endnu mere på, da uret altid kan tilgås, mens telefonen nogle gange er så stor, at man ikke kan kigge diskret på den.

- Derfor bliver du afhængig af din smartphone

Se videoen ”Look up” herover – det billede Gary Turk beskriver i videoen er det noget, som du kan genkende eller synes du han er helt galt på den?

Mere til historien

Flere og flere bliver afhængige af deres smartphones og tablets i en sådan grad, at de har svært ved at være tilstede og sammen med de mennesker, som de fysisk befinder sig sammen med. Derfor er der også flere og flere steder, at mobilfrie-zoner dukker op.

Læs også:
- Tablet-børn har ingen motorik og fantasi
- Smartphonen er den forlængede arm
- Vi brugte mere tid på apps i 2013 end tidligere

Facebook-betaling: Næsten 100 kroner om måneden

En betalingsmodel er på vej til Facebook og Instagram, hvor du kan slippe for reklamer og digital sporing.

(mere…)
iPhone 15 er NÆSTEN en iPhone 14 Pro

VIDEO: Se denne video før du køber iPhone 15, der er en reel nyhed.

(mere…)
Du skal snart betale for X (Twitter)

Elon Musk vil forsøge at gøre X (tidligere Twitter) til et sted for abonnenter. Brugerne skal betale for at bruge platformen.

(mere…)
Jeg er vild med designet på Galaxy Watch6 Classic

VIDEO: Flot design og gode sundhedsfunktioner, men desværre en del fejl i brugeroplevelsen - dog stadigvæk det bedste Android-smartwatch.

(mere…)
Derfor skal dit barn ikke bruge Snapchat

ADVARSEL: Snapchat er IKKE en børneapp. En ekspert kalder det "skræmmende", at appen har en indbygget falsk ven. Klik for at lære mere.

(mere…)
Er den innovativ? Kom tæt på Motorola Razr 40 Ultra

VIDEO: Dette er måske den mest innovative klaptelefon netop nu. Her sammenligner jeg Motorola Razr 40 Ultra med Samsung Galaxy Z Flip5.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram