Vi brugte mere tid på applikationer i 2013 end tidligere

0

En ny undersøgelse fra Flurry Analytics viser, at smartphone-brugerne benytter mere tid end tidligere på deres telefon – særligt sociale applikationer trækker.

Resultat fra undersøgelsen foretaget af Flurry Analytics (Kilde: Flurry)
Resultat fra undersøgelsen foretaget af Flurry Analytics (Kilde: Flurry)

Smartphone-ejere bruger deres mobil mere og mere, det viser en ny undersøgelse foretaget af analysefirmaet Flurry Analytics.

Faktisk viser analysen, at vi sidste år brugte 115 procent mere tid på telefonen end året før. Det er særligt beskedtjenester og sociale-netværk, som er medvirkende til den store stigning. Væksten er på beskedtjenester og sociale-netværk er hele 203 procent. Det skriver Techcrunch.com.

Dette kan også være en af grundene til, at der er flere og flere, som bliver afhængige af deres smartphone. I gennemsnit tjekker vi mobilen 150 gange om dagen, og særligt aktive er vi om søndagen.

 – Ekspert: Flere danskere bliver afhængige af smartphones

Der er ingen tvivl om, at den traditionelle computer bliver mindre vigtig for brugerne, hvilket også kategorien ”Værktøjer og produktivitet” viser. Denne er steget med 149 procent. Det viser, at vi nu også bruger enten vores smartphone eller tablet til opgaver, hvor vi tidligere brugte computeren.

 – iPads og andre tablets presser computeren i 2014

Undersøgelsen viser også, at shopping på mobilen bliver mere og mere populært. Det forventes også, at væksten i 2014 bliver endnu større på det punkt.

 – Podcast: Den danske e-handel går mobil

Mindre overraskende er det måske, at spil på mobilen er steget med 66 procent og musikafspilning og underholdning er steget med 78 procent.

Mere til historien

Undersøgelsen fra Flurry er baseret på mere end 400.000 applikationer, hvilket gør den rimelig realistisk.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer