Smartphonen er den forlængede arm

0

Smartphonen er blevet den forlængede arm for størstedelen af alle danskere og den er et af vores tætteste bekendtskaber.

En ny undersøgelse, der er foretaget af Epinion for Telenor, viser at 71 procent af danskerne tjekker deres smartphonen inden de lægger sig til at sove og næsten ligeså mange (67 procent) tjekker den med det samme de står op om morgenen.

Telia og Telenors 3G-netværk bliver ét

Smartphonen er for alvor blevet danskernes forlængede arm i hverdagen. Størstedelen af alle danskere (72 procent) har efterhånden en smartphone og den er blevet et af vores tætteste bekendtskaber.

– ”Vi er afhængige, at vores smartphone hele tiden er online, fordi mange af os konstant bruger den til arbejde og underholdning. Den holder styr på vores aftaler og kontakter, vi betaler med den og vi bruger den til at dele ting med hinanden. Den er blevet en forlænget arm, der får hverdagen til at hænge sammen. Derfor oplever vi det også som kritisk, hvis vi skal undvære den, eller den ikke fungerer som den skal,” siger Richard Stigaard, netværksdirektør i Telenor.

Det er tid til hovedrengøring i telebranchen

Undersøgelsen viser også, at 56 procent af de adspurgte forventer mere af teleselskabets mobildækning, end tilfældet var sidste år. Grunden til dette er også, ifølge Richard Stigaard, at jo vigtigere smartphonen bliver i folks hverdag, jo mere afhængig er man af den hele tiden virker.

Mere til historien

Telenor har på kort tid øget antallet af 3G-master i deres netværk med 60 procent – dette skyldes sammenlægningen mellem Telia og Telenors netværk, hvor sammenlægningen af 3G-netværket netop er afsluttet.

Sammenlægningen blev påbegyndt i maj måned 2013 og er altså netop sluttet i nat – natten mellem den 13. og 14. april 2014.

Undersøgelsen er foretaget via spørgeskema fra Epinion på vegne af Telenor og der blev indsamlet 1.001 interview i perioden 28. marts til 3. april 2014.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer