Pixel 2 kommer måske med Snapdragon 836 processor

Snapdragon 836 er endnu ikke officielt præsenteret af Qualcomm, men nu mener rygterne, at Pixel 2 kommer først med denne processor.

Lækket billede af det der ventes at være Google Pixel XL 2 (Kilde: Android Police)

Lækket billede af det der ventes at være Google Pixel XL 2 (Kilde: Android Police)

Hen over sommeren er rygterne om Pixel 2, den næste topmodel fra Google, blevet vildere og vildere. Ifølge Android Headlines skulle Google have sikret sig adgang til Qualcomm Snapdragon 836 processoren. Dermed vil Pixel 2 blive den første smartphonen på markedet med denne nye, og formodentlig ret vilde, processor.

Android Headlines skriver, at informationerne kommer fra ”insidere i mobilindustrien”. Det er dog svært, at bedømme troværdigheden på kilderne.

Qualcomm har endnu ikke offentliggjort Snapdragon 836, men det ventes at blive en mindre opgradering fra Snapdragon 835, der lige nu findes i f.eks. Sony Xperia XZ Premium, OnePlus 5 og HTC U11.

Ifølge Tek.no svarer opgraderingen til den vi så mellem Snapdragon 820 og 821. Det vil sige mindre justeringer i clockfrekvenserne.

Tidligere rygter har peget på, at Pixel 2 og Pixel 2 XL vil kunne registrere ”klem” og ”tryk” på siderne. Sådan som vi har set det på HTC U11. Denne bedømte vi på MereMobil.dk med ordene: “Det bedste smartphone fra HTC, nogensinde”.

Flere rygter om Pixel 2

På MereMobil.dk følger vi sagen, og minder om, at Pixel-telefonerne virkelig giver en ret fed brugeroplevelse. Desuden er du først med de helt nye Android-opdateringer. Pixel kører netop nu Android 7.1.2, og en opgradering til Android O ventes i august.

Tilbage i marts bekræftede Googles chef for hardware, at Google arbejder på Pixel 2. Så eksistensen af telefonen er meldt ud. Spørgsmålet er nu hvornår den kommer.

TEST: På Google Pixel er Android blevet voksen

Mere til historien

Nokia har lagt en ”ren Android”-strategi for deres telefoner. Brugerne af disse telefoner kan derfor forvente løbende opdateringer, men det er uklart, om Nokia kan opdatere i samme hastighed som Google selv. Eksempelvis kører Nokia 5 Android 7.1.1 men Android 7.1.2 er den hidtil nyeste version.

Læs også:
Nu kommer Nokia topmodel på Android

Apple annoncerer nye iPads i næste uge

Nye iPad-modeller kan være på vej - måske allerede i næste uge. Sådan lyder de seneste rygter.

(mere…)
To nye AirPods (4. generation) er på vej

Apple begynder angiveligt produktionen af to nye AirPods-modeller (4. generation) i maj.

(mere…)
Google Gemini skal måske drive AI-funktionerne i iOS 18

Måske får iPhone i iOS 18 indbygget AI-funktionalitet, som er leveret af konkurrenten Google Gemini.

(mere…)
Google I/O 2024 datoen – hvad skal du forvente?

Google har netop offentliggjort datoen for dette udviklerkonference. Her er, hvad du skal forvente.

(mere…)
Android 15 vil tillade tracking når mobilen er slukket

Når Android 15 frigives er en af nyhederne, at en enhed kan findes, selvom den er slukket.

(mere…)
Samsung overvejer firkantet skærm til Galaxy Watch

Samsungs smartwatches i dag har en rund skærm, men det forlyder, at de måske bliver firkantede i fremtiden.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram