Apple har udsendt beta 6 af iOS 10.3 – se nyhederne her

iOS 10.3 indeholder mulighed for lokalisering af tabte AirPods, opdateret filsystem og et par udviklernyheder i App Store. Beta 6 er nu ude ved udviklerne.

Den sjette betaversion af iOS 10.3 er sendt ud til udviklerne. Det er under en uge efter den femte betaversion, og tre måneder efter den officielle release af iOS 10.2.

 – iOS 10 nu installeret på 76 procent af iOS-enhederne

iOS 10.3 bliver en stor opdatering, og den introducerer en række større funktioner og ændringer til iOS 10. En af de største forandringer for brugerne bliver ”Find My AirPods”. Funktionen hjælper med at lokalisere den senest kendte positionen, hvor AirPods har været anvendt. Det sker ved, at systemet registrerer hvor en AirPod var forbundet til en iOS enhed via Bluetooth. Den kan også afspille en lyd på en forsvundet AirPod, så den bliver lettere at lokalisere.

Der kommer også et nyt Apple filsystem kaldet Apple File System (APFS), der installeres når iOS-enhederne bliver opdateret til iOS 10.3 APFS er optimeret for flash/SSD drev og understøtter eksempelvis stærk kryptering.

 – 10 ting du skal vide om iOS 10

Særligt udviklere af apps kan glæde sig til muligheden for at besvare anmeldelser, som brugerne af en app laver i App Store. Brugerne kan også markere en anmeldelse som ”Helpful” eller ”Not Helpful” , hvilket skulle hjælpe med at få de mest relevante anmeldelser frem i lyset.

En anden ny mulighed er at kunne anmelde en app uden at forlade selve applikationen og åbne App Store. Desuden kommer der begrænsning på hvor mange gange en udvikler kan anmode brugeren om at lave en anmeldelse. Der introduceres også en ”master switch” hvor brugerne kan deaktivere alle anmodninger fra apps om reviews.

 – Android og iOS sidder på 99,6 procent af mobilmarkedet

Det er endnu uvist, hvornår Apple frigiver iOS 10.3 til offentligheden i den endelige version.

Se flere af iOS 10.3 nyhederne

Mere til historien

Den seneste nye opdatering af iOS hedder aktuelt iOS 10.2.1. Sammen med denne fulgte små opdateringer til watch OS 3 og tvOS 10.

Læs også:

Apple har frigivet ny softwareopdatering – iOS 10.2.1

Apple endelig på vej med lommeregner-app til iPad

KORT NYT: Apple planlægger angiveligt at komme med en lommeregner-app til iPad senere i år.

(mere…)
Apple går efter rettigheder til VM i klubfodbold

Streamingtjenesterne går efterhånden mere og mere efter sportsrettigheder, da der er "kunder i sport". Det gælder også Apple.

(mere…)
Apple Vision Pro salget skuffer

Vision Pro fra Apple har været hypet, men salget af headsettet er yderst skuffende. Nu nedjusteres forventningerne markant.

(mere…)
Apple annoncerer nye enheder

Nu kommer der ny hardware fra Apple, som netop har bekræftet datoen.

(mere…)
Voldsomt stort og fedt – se min test af Apple Watch Ultra 2

TEST: Apple Watch Ultra 2 er virkelig fedt. Se her om du har brug for den nyeste model.

(mere…)
Apple har stoppet produktionen af Fine Woven-produkter

RYGTE: Apple har angiveligt stoppet produktionen af covers, kort- og AirTag-holdere og urremme i Fine Woven.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram