YouSee: Ny digital TV-boks virker nu

Cirka 300 kunder har nu endelig fået hul gennem på den nye digitale TV-boks, oplyser YouSee.

Skærmbillede fra ny YouSee boks (Foto: YouSee)

Skærmbillede fra ny YouSee boks (Foto: YouSee)

Mandag lancerede YouSee deres nye digitale TV-boks, som skal erstatte den første kabel-TV boks YouSee lancerede tilbage i 2008, der efterhånden i den grad er udtjent og utidssvarende.

Lanceringen fandt ikke sted uden problemer. Da boksene nåede ud til de første kunder, skete det som ikke måtte ske. Boksen kunne ikke aktiveres. Kunderne stod med beskeden ”Serialnumber not found”, skrev Ekstra Bladet.

Torsdag sen eftermiddag (21. april 2016) kunne YouSee så meddele, at alle de berørte kunder, nu har fået hul igennem.

YouSee lavede op til lanceringen en stor omlægning af deres IT-systemer, og det har haft en medvirkende årsag til problemerne.

Overfor MereMobil.dk understreger vicedirektør Jacob Mortensen hos YouSee, at det ikke er boksene ude hos kunderne der fejler noget. Det er den bagvedliggende aktivering, der er gået galt. IT-fejlen har også gjort, at medarbejderne i kundeservice ikke har kunne hjælpe kunderne.

– ”Vi vil gerne have kontrol med udrulningen af de nye bokse. Det er forklaringen på, at aktiveringen sker løbende,” har Jacob Mortensen tidligere udtalt til Ekstra Bladet. Boksen skal aktiveres ude ved kunden, og er det således ikke når den hentes i en butik.

Ny TV-boks skal fastholde YouSee-kunderne

Yousee_Tv_Boks_58740.jpgCirka 300 kunder har været ramt af problemerne, der også har kunne ses på YouSee’s Facebook side, hvor mange vrede kunder har henvendt sig.

MereMobil.dk er i fuld gang med at teste den nye YouSee-boks. Udover at give ekstra funktioner på kabel-TV signalet, har den også et samspil med YouSee’s smartphone-applikation.

Boksen drives af CPU’en Broadcom BCM7241. Den har 4 GB flash-RAM til operativsystem og 1 TB Seagate 2,5” harddisk og i øvrigt otte TV-tunere.

YouSee understøtter nu Chromecast

Mere til historien

Aktivering af produkter ude hos kunden bruges også i smartphone-verdenen. Eksempelvis aktiveres en iPhone op mod Apples systemer, når den sættes op første gang.

Her er Sonys nye tv-skærme – 2024 lineup

Så er der godt nyt for øjnene fra Sony, der lover biografoplevelser hjemme i stuen. Tjek de nye mini-LED og OLED-skærme ud her.

(mere…)
Eesy har nu eSIM til smartwatches

KORT NYT: Som det første lavprisselskab er Eesy nu klar med eSIM til smartwatches.

(mere…)
Samsungs OLED tv-skærm er vanvittig overbevisende

TEST: Samsungs OLED-skærm S94C er på de fleste punkter et rigtigt godt køb. Skærmbilledet står UTROLIGT flot.

(mere…)
Google TV er blevet en reklamesøjle

Der er ikke længere kun reklamer for nye serier og film på Google TV – nu vises også reklamer for f.eks. fastfood.

(mere…)
Netflix og Disney+ kvæler ikke dansk streaming

De danske streamingkunder ser mere indhold fra DR og TV 2 end fra de store streaminggiganter.

(mere…)
LG TV på vej med indbygget Chromecast

LG har præsenteret 2024-modellerne af deres tv-skærme, som nu kommer med indbygget Chromecast og Google Home.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
7 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram