Ny TV-boks skal fastholde YouSee-kunder

YouSee samler nu alle deres underholdningstilbud på TV og film i en ny boks, der er klar til danskerne i næste uge. Den skal fastholde eksisterende kunder og tiltrække nye.

YouSee logo

YouSee logo

YouSee, Danmarks største kabel-TV-selskab, er endelig klar med en ny TV-boks, som er på størrelse med en god bog. Den nye boks lanceres på mandag, den 18. april, og koster fra 30 kroner om måneden oveni abonnement. Den første måned er dog gratis, da YouSee håber, at man bliver ”hooked”. Det skriver Business.dk.

Fremadrettet bliver den nye boks en fast del af YouSees TV-abonnementer, hvilket betyder de for nye kunder vil stige med 30 kroner om måneden.

 - TDC: Ny YouSee-boks i slutningen af marts

- ”Vi skal ud til flere end 200.000 danske hjem på ganske få år. Det er oplevelsen, som boksen kan give, som der er fokus på,” siger Jacob Mortensen, TV-direktør hos YouSee.

Den nye TV-boks har modsat den nuværende musik- og filmtjeneste, som en del af det månedlige abonnement.

I dag har kun ti procent af YouSees kabel-TV-kunder en boks.

Samsung HD TV boks yousee

Samsung SMT-H3106. TV boks til YouSee kabel-TV (august 2015)

Det er muligt, at se et overblik over, hvad der sendes lige nu og hvad der kommer senere med fjernbetjeningen til boksen og samtidig kan man finde tidligere udsendelser fra pågældende kanal, som man ser i det øjeblik.

Boksen har 1 TB lagerplads og udstyret med otte TV-tunere, hvilket gør flere kanaler kan indlæses og kanalskift derfor går hurtigere. Det er også muligt, at spole tilbage i direkte udsendelser.

 - TDC skifter navn til YouSee

Hele YouSees Play-univers med TV, film, serier, lejefilm m.m. er også indbygget, så man kan se dem på den store TV-skærm og ikke kun via en app på en tavle-PC, computer eller mobiltelefon. Hvert sjette uge vil der komme en automatisk opdatering, ligesom YouSees apps bliver det i dag.

HBO og C-More bliver også en del af det, mens YouSee fortsat er i dialog med Netflix.

Boksen skal forsøge, at fastholde de nuværende YouSee-kunder, samt tiltrække nye. Det seneste år har YouSeee mistet 53.000 TV-kunder og flere vælger mindre TV-pakker eller helt dropper TV-abonnementerne og satser på de forskellige streamingtjenester.

Målet er, at 45 procent af TDC-koncernens TV-kunder i 2018 skal have en boks.

Mere til historien

Mange af de funktioner, som boksen har, har også tidligere været tilgængelige, men er blevet opstrammet i designet og brugerfladen, samt samler funktionerne på TV-skærmen.

Yousee bland-selv-pakker bliver dyrere

Nuuday, som ejer Yousee, vil fra 1. juli 2022 kræve flere point for kanaler og streamingtjenester i Yousee's bland-selv-pakker.

(mere…)
YouSee taber igen kunder

KORT NYT: Antallet af TV-kunder falder fortsat hos YouSee.

(mere…)
Fastnet bliver nu endnu dyrere hos YouSee

YouSee har annonceret, at der er prisstigninger på vej på mere end 10 procent til omkring 300.000 fastnetkunder.

(mere…)
Disney+ kommer ind i Telmores mobilpakke

Kunder hos Telmore og YouSee TV kan i løbet af marts måned se frem til, at Disney+ bliver tilgængeligt i nogle af abonnementerne.

(mere…)
Ny kundeflugt fra Nuuday

TV-kunderne siver forsat væk fra TDC Group, mens Nuuday trækker flere og flere mobilkunder til sig.

(mere…)
Omfattende TDC-nedbrud er løst - netværket kører igen

TDC's mobilnetværk var i dag ramt af en fejl, der gjorde, at du ikke kunne ringe.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
6 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram