TDC: Ny YouSee-boks i slutningen af marts

Kabel-TV kunderne hos YouSee kan i slutningen af marts se frem til en udskiftning af den digitale boks med en ny og mere moderne.

Samsung HD TV boks yousee

Samsung SMT-H3106. TV boks til YouSee kabel-TV (august 2015)

Den gamle kabel-TV boks hos YouSee er ved at have udtjent sine dage. I slutningen af marts lanceres en ny boks, skriver Business.dk. Oplysningen kom frem i forbindelse med lanceringen af den nye strategi hos TDC, hvor blandt andet TDC på privatmarkedet skifter navn til YouSee.

I dag har 26 procent af alle kabel-TV kunderne hos TDC og og YousSee en kabel-TV boks. Målet er 45 procent i 2018.

Boksen hos YouSee er forsinket i forhold til de oprindelige planer. Vi skrev tidligere om en lancering i starten af 2016.

Det er ikke nødvendigt med en boks, for at modtage digitale TV-signaler fra YouSee, da disse ligger ukodet i COAX-nettet. Dermed kan de modtages på et TV med indbygget digital tuner.

En boks giver mening sammenhæng med nye tjenester samt funktioner som Start Forfra, Pause og Spol tilbage. YouSee-boksen giver også mulighed for valg af kanaler i løsere vægt, hvis man vil betale for det.

Den 1. juli 2016 samles alle TV-kunderne i TDC samt YouSee i ét selskab, som et led i koncernens nye strategi.

- YouSee har åbnet for 300 mbit/s downloadhastighed

Mere til historien

YouSee tilbyder kunderne adgang til TV-kanaler og programmer via selskabets app TV & Film der findes til både iPad, iPhone og Android. Her kan kanalerne ses på smartphonen eller sendes til TV’et via Chromecast og Apple TV (Airplay).

Læs også
- TDC kritiserer DR’s Apple TV app
- Snart 1 gbit/s på nettet via kabel-TV i Danmark

Yousee bland-selv-pakker bliver dyrere

Nuuday, som ejer Yousee, vil fra 1. juli 2022 kræve flere point for kanaler og streamingtjenester i Yousee's bland-selv-pakker.

(mere…)
YouSee taber igen kunder

KORT NYT: Antallet af TV-kunder falder fortsat hos YouSee.

(mere…)
Fastnet bliver nu endnu dyrere hos YouSee

YouSee har annonceret, at der er prisstigninger på vej på mere end 10 procent til omkring 300.000 fastnetkunder.

(mere…)
Nyt Samsung-TV hænger kun 7,5 millimeter fra væggen

Ved Unbox & Discover eventen var der især fokus Samsungs nye Neo QLED TV, der hænger temmelig tæt på væggen.

(mere…)
Her stiger tv-pakken med op mod 66 procent

Tv via Telia stiger voldsomt til maj. Blandt andet stiger den billige tv-pakke med gratiskanaler fra DR og TV 2 med ét slag 100 kroner om måneden.

(mere…)
Disney+ kommer ind i Telmores mobilpakke

Kunder hos Telmore og YouSee TV kan i løbet af marts måned se frem til, at Disney+ bliver tilgængeligt i nogle af abonnementerne.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram