TDC: Ny YouSee-boks i slutningen af marts

0

Kabel-TV kunderne hos YouSee kan i slutningen af marts se frem til en udskiftning af den digitale boks med en ny og mere moderne.

Samsung HD TV boks yousee
Samsung SMT-H3106. TV boks til YouSee kabel-TV (august 2015)

Den gamle kabel-TV boks hos YouSee er ved at have udtjent sine dage. I slutningen af marts lanceres en ny boks, skriver Business.dk. Oplysningen kom frem i forbindelse med lanceringen af den nye strategi hos TDC, hvor blandt andet TDC på privatmarkedet skifter navn til YouSee.

I dag har 26 procent af alle kabel-TV kunderne hos TDC og og YousSee en kabel-TV boks. Målet er 45 procent i 2018.

Boksen hos YouSee er forsinket i forhold til de oprindelige planer. Vi skrev tidligere om en lancering i starten af 2016.

Det er ikke nødvendigt med en boks, for at modtage digitale TV-signaler fra YouSee, da disse ligger ukodet i COAX-nettet. Dermed kan de modtages på et TV med indbygget digital tuner.

En boks giver mening sammenhæng med nye tjenester samt funktioner som Start Forfra, Pause og Spol tilbage. YouSee-boksen giver også mulighed for valg af kanaler i løsere vægt, hvis man vil betale for det.

Den 1. juli 2016 samles alle TV-kunderne i TDC samt YouSee i ét selskab, som et led i koncernens nye strategi.

YouSee har åbnet for 300 mbit/s downloadhastighed

Mere til historien

YouSee tilbyder kunderne adgang til TV-kanaler og programmer via selskabets app TV & Film der findes til både iPad, iPhone og Android. Her kan kanalerne ses på smartphonen eller sendes til TV’et via Chromecast og Apple TV (Airplay).

Læs også
TDC kritiserer DR’s Apple TV app
Snart 1 gbit/s på nettet via kabel-TV i Danmark

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer