YouSee kommer endelig med ny TV-boks

9

I starten af 2016 kommer YouSee med en ny TV-boks. Den erstatter den forældede og trætte nuværende settop-box.

Samsung HD TV boks yousee
Samsung SMT-H3106. TV boks til YouSee kabel-TV (august 2015)

Kabel-TV kunder hos YouSee, der er landets største på området, kan se frem til en tiltrængt udskiftning af TV-boksen. Jeg testede selv boksen tilbage i 2008, og har brugt den siden, men trods utallige softwareopdateringer er boksen bare ikke længere moderne.

Den nuværende TV-boks, som YouSee tilbyder, har god billedkvalitet og lyd, faktisk bedre end det mit nyere Samsung-TV i stuen leverer, via den indbyggede digitale tuner, men det ændrer ikke på, at boksen er træt.

Den tager 1.000-år om at starte op, kanalskift er langsom, betjening tager en evighed, start-forfra fejler ofte og det at YouSee har indbygget et punkt i softwaren, der tvinger boksen til en automatisk genstart om natten, siger vidst alt.

I et interview med Business.dk lover YouSees administrerende direktør, René Brøchner, at en ny boks er på vej, sammen med en lang række andre tiltag.

Boksen skulle blive tilgængelig i starten af 2016.

YouSee er i gang med en del ændringer af forretningen. Senest har de annonceret, at man vil sælge internetforbindelser, uden krav om at der også skal købes en TV-pakke.

YouSee Play understøtter nu Chromecast
YouSee er klar med Airplay

Mere til historien

YouSee, der ejes af TDC, tilbyder også mobiltelefoni. Ifølge René Brøchner vokser YouSee mobil med 4.000 kunder om måneden. I alt har 275.000 danskere YouSee i displayet på telefonen.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
9 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer