YouSee har åbnet for 300 mbit/s downloadhastighed

Nu kan YouSee tilbyde en bredbåndshastighed på 300 mbit/s. Nyheden kom ved en fejl ud torsdag aften.

Nyheden om 300 mbit/s fra YouSee smuttede ud på Twitter lidt for tidligt (Foto: MereMobil.dk)

Nyheden om 300 mbit/s fra YouSee smuttede ud på Twitter lidt for tidligt (Foto: MereMobil.dk)

YouSee har været i gang med en stor udbygning i deres netværk. Blandt andet lukningen af analoge tv-kanaler har frigivet plads i nettet til mere kapacitet på bredbånd. Nu kan stort set alle kunder, på YouSee’s eget coax-net, få en netforbindelse med 300 mbit/s downloadhastighed. Upload er på 60 mbit/s.

Hvis du skal have glæde af 300 mbit/s kræver det en bredbåndsforbindelse fra YouSee via coax-kabel – altså antennekablet.

Nyheden om 300 mbit/s breakede på Twitter. Den smuttede simpelthen ud for tidligt – klokken 20.40 torsdag aften (21/1 2016). Her spottede vi MereMobil.dk et tweet, fordi den lignende utroligt meget en pressemeddelelse, der var omtrent et år gammel.

Recordere.dk så de også TDC’s udmelding og fik fat på pressevagten.

- ”I morgen (fredag) sender vi en pressemeddelelse ud, men ja, det er rigtigt, at alle YouSee kunder på nær tre antenneforeninger nu kan få 300 mbit/s på deres coax kabler,” fortalte presserådgiver Rasmus Avnskjold i TDC.

Prisen for forbindelsen er 399 kroner om måneden. Prisen fremgår af YouSees hjemmeside.

Mere til historien

YouSee har over det seneste år smidt omkring 165 millioner kroner i en udbygning af coax-nettet. For cirka et år siden åbnede 300 mbit/s for cirka 20 procent af kunderne. Her i starten af 2016 er stort set resten af landet kommet med.

Første kig på Nighthawk RAXE500 - WiFi 6E gaming- og streamingrouter

VIDEO: En kraftig router med WIFi 6E til entusiasterne. Her er mit første kig på Netgear Nighthawk RAXE500.

(mere…)
YouSee taber igen kunder

KORT NYT: Antallet af TV-kunder falder fortsat hos YouSee.

(mere…)
Fastnet bliver nu endnu dyrere hos YouSee

YouSee har annonceret, at der er prisstigninger på vej på mere end 10 procent til omkring 300.000 fastnetkunder.

(mere…)
Waoo er endnu engang kåret for bedst internet

Waoo sætter rekord igen. Waoo er nemlig for 11. år i træk blevet kåret til "bedste internet" i Loyality Groups årlige undersøgelse Branche Index Internet 2022.

(mere…)
Corona har fremmet digitaliseringen

En ny rapport fra Danmarks Statistik viser, at perioden med coronanedlukninger m.m. har fremmet digitaliseringen hos danskerne.

(mere…)
Elon Musk har aktiveret internetsatellitter over Ukraine

Krigen påvirker ukrainernes adgang til internettet. Det skal Starlink-satellitsystemet skal råde bod på. Tesla-grundlæggeren Elon Musik har nu aktiveret Starlink over Ukraine.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
6 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram