YouSee har åbnet for 300 mbit/s downloadhastighed

Nu kan YouSee tilbyde en bredbåndshastighed på 300 mbit/s. Nyheden kom ved en fejl ud torsdag aften.

Nyheden om 300 mbit/s fra YouSee smuttede ud på Twitter lidt for tidligt (Foto: MereMobil.dk)

Nyheden om 300 mbit/s fra YouSee smuttede ud på Twitter lidt for tidligt (Foto: MereMobil.dk)

YouSee har været i gang med en stor udbygning i deres netværk. Blandt andet lukningen af analoge tv-kanaler har frigivet plads i nettet til mere kapacitet på bredbånd. Nu kan stort set alle kunder, på YouSee’s eget coax-net, få en netforbindelse med 300 mbit/s downloadhastighed. Upload er på 60 mbit/s.

Hvis du skal have glæde af 300 mbit/s kræver det en bredbåndsforbindelse fra YouSee via coax-kabel – altså antennekablet.

Nyheden om 300 mbit/s breakede på Twitter. Den smuttede simpelthen ud for tidligt – klokken 20.40 torsdag aften (21/1 2016). Her spottede vi MereMobil.dk et tweet, fordi den lignende utroligt meget en pressemeddelelse, der var omtrent et år gammel.

Recordere.dk så de også TDC’s udmelding og fik fat på pressevagten.

– ”I morgen (fredag) sender vi en pressemeddelelse ud, men ja, det er rigtigt, at alle YouSee kunder på nær tre antenneforeninger nu kan få 300 mbit/s på deres coax kabler,” fortalte presserådgiver Rasmus Avnskjold i TDC.

Prisen for forbindelsen er 399 kroner om måneden. Prisen fremgår af YouSees hjemmeside.

Mere til historien

YouSee har over det seneste år smidt omkring 165 millioner kroner i en udbygning af coax-nettet. For cirka et år siden åbnede 300 mbit/s for cirka 20 procent af kunderne. Her i starten af 2016 er stort set resten af landet kommet med.


Avatar

Om John G.

John G. er journalist, mobilekspert og foredragsholder. Han skriver artikler, analyser og anmeldelser til bl.a. Ekstra Bladet og Jyllands-Posten. Du kan også opleve John G. som ekspert i medier som DR, Aftenshowet, Go' Aften Danmark, TV 2 News og DR P3, samt en lang række radioer og udgivelser.