YouSee har åbnet for 300 mbit/s downloadhastighed

5

Nu kan YouSee tilbyde en bredbåndshastighed på 300 mbit/s. Nyheden kom ved en fejl ud torsdag aften.

Nyheden om 300 mbit/s fra YouSee smuttede ud på Twitter lidt for tidligt (Foto: MereMobil.dk)
Nyheden om 300 mbit/s fra YouSee smuttede ud på Twitter lidt for tidligt (Foto: MereMobil.dk)

YouSee har været i gang med en stor udbygning i deres netværk. Blandt andet lukningen af analoge tv-kanaler har frigivet plads i nettet til mere kapacitet på bredbånd. Nu kan stort set alle kunder, på YouSee’s eget coax-net, få en netforbindelse med 300 mbit/s downloadhastighed. Upload er på 60 mbit/s.

Hvis du skal have glæde af 300 mbit/s kræver det en bredbåndsforbindelse fra YouSee via coax-kabel – altså antennekablet.

Nyheden om 300 mbit/s breakede på Twitter. Den smuttede simpelthen ud for tidligt – klokken 20.40 torsdag aften (21/1 2016). Her spottede vi MereMobil.dk et tweet, fordi den lignende utroligt meget en pressemeddelelse, der var omtrent et år gammel.

Recordere.dk så de også TDC’s udmelding og fik fat på pressevagten.

– ”I morgen (fredag) sender vi en pressemeddelelse ud, men ja, det er rigtigt, at alle YouSee kunder på nær tre antenneforeninger nu kan få 300 mbit/s på deres coax kabler,” fortalte presserådgiver Rasmus Avnskjold i TDC.

Prisen for forbindelsen er 399 kroner om måneden. Prisen fremgår af YouSees hjemmeside.

Mere til historien

YouSee har over det seneste år smidt omkring 165 millioner kroner i en udbygning af coax-nettet. For cirka et år siden åbnede 300 mbit/s for cirka 20 procent af kunderne. Her i starten af 2016 er stort set resten af landet kommet med.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
5 Kommentarer
Ældste
Nyeste Flest stemmer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer