TDC kritiserer DR’s Apple TV app

Kort nyt: DR skal ikke udvikle apps til Apple TV eller smartphones, lyder det fra bl.a. TDC.

DR TV på Apple TV

DR på Apple TV (Foto: DR)

TDC, der står bag YouSee, som er landets største TV-distributør kritiserer, sammen med Nordisk Film og Canal Digital, DRs nye app til Apple TV. Ikke som sådan selve applikationen, men mere det faktum at DR tilbyder arkiv- og live TV via platformen.

I et åbent brev til Kulturministeren, Kulturudvalget og de politiske partiers medieordfører, kritiserer de danske tv-distributører DR for at ”underminere kreative virksomheders indtægtsgrundlag”, skriver MediaWatch med kilde i Politiken.

TDC, Nordisk Film og Canal Digital vil have retningslinjer som foreskriver, at DR ikke udvikler apps til streaming på tablets, smartphones og smart TV.

Ikke overraskende afviser DR kritikken.

Her er det nye Apple TV

Mere til historien

I forbindelse med lanceringen af den nye Apple TV boks var DR hurtigt ude med en app, som i øvrigt er yderst velfungerende.

Glæd dig til disse nyheder i Apples Besked-app

Vi har samlet nogle af de nyheder, som du kan glæde dig til, når iOS 18 udkommer senere på året.

(mere…)
Disse telefoner får Apple Intelligence

Apple kommer med iOS 18 i efteråret til en række telefoner. Men det er begrænset, hvilke telefoner som understøtter Apple Intelligence.

(mere…)
iPad Pro 2024 er fortryllende lækker

TEST: Du ønsker dig iPad Pro i 2024-modellen, men det er nok ikke den, at du køber. Læs her min 13-tommer iPad Pro test.

(mere…)
Dette vidste du ikke om Apple Pencil Pro

Da Apple lancerede nye iPads tilbage i maj måned, så fik vi også Apple Pencil Pro, med en sjov detalje.

(mere…)
Disse iPads kan opdateres til iPadOS 18

LISTE: Apple har givet en smagsprøve den næste store iPadOS-opdatering. Se hvilke iPads der kan opdateres til iPadOS 18.

(mere…)
iPadOS 18 kommer med lommeregner-app til iPad

Apple har fremvist de kommende software-opdateringer. En af nyhederne i iPadOS 18 er, at iPad nu får sin egen officielle lommeregner-app.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
13 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram