Nu kommer den smarte sko IOFIT

MWC: Smart-skoen IOFIT måler din balance, kropsholdning og mange andre data, der i real-time kan forbedre din træning.

IOFIT, smartsko (Foto: Samsung)

IOFIT, smartsko (Foto: Samsung)

Mobile World Congress handler ikke kun om smartphones. Både Ford og Volvo har præsenteret nyheder i Barcelona i en anden kategori end mobile enheder. Det samme har Samsung, der fremviste den smarte sko IOFIT.

Samsung har støttet iværksættervirksomheden Salted Venture, der er kommet op med idéen om en smart-sko, som kombinerer forskellige sensorer med en trænings-applikation. App’en kan være med til at forbedre brugerens balance og kropsholdning i forbindelse med en fitnessrutine eller et sving med en golfkølle.

Mode og wearables skal elske hinanden

Sensorerne i skoen er i stand til at måle både balance, når vægtes flyttes fra en fod til en anden, hvor god kontakten er med underlaget og ikke mindst ens balancepunkt. Dataene fra IOFIT opsamles i real-time, og kan vises i applikationen.

Idéen er, at man bliver i stand til at vejlede brugerne af skoene og kombinere informationerne der bliver indsamlet med ens andre træningsdata, så man på sigt bliver bedre inden for den disciplin man er fokuseret på.

Der er ingen data på pris eller tilgængelighed for IOFIT, men du kan læse mere om IOFIT i denne officielle meddelelse.

Smartdevices er for bøvlede

Se hvad IOFIT kan

Mere til historien

Der findes allerede indtil flere digitale sko, og det er uden tvivl noget vi kommer til at se meget mere til fremadrettet. Dette kaldes også ”wearables”.

Samsung overvejer firkantet skærm til Galaxy Watch

Samsungs smartwatches i dag har en rund skærm, men det forlyder, at de måske bliver firkantede i fremtiden.

(mere…)
Huawei overhaler Samsung på foldbare smartphones

Samsung havde førstepladsen i 4. kvartal på markedet for foldbare smartphones, men det ligner at Huawei overhaler i 1. kvartal.

(mere…)
Nye Galaxy A-modeller – mød A55 og A35

Samsung har netop afsløret to nye Galaxy A-modeller, der skal erstattet sidste års populære modeller. Læs mere om dem her.

(mere…)
AI-forvandling: Fra telefoner til hele hjemmet

REPORTAGE: Jeg har været i Frankfurt til World of Samsung-eventen. Jeg så Samsungs 2024 lineup af tv, AV, mobil, smarthome og hårde hvidevarer.

(mere…)
Samsung Galaxy Z Fold 6 og Galaxy Z Flip 6 afsløret på billeder

Billeder af det, som ventes at være de kommende foldbare modeller fra Samsung, er spottet. Se dem her.

(mere…)
Fairphone 5 vinder pris

Fairphone har netop vundet en pris, som er uddelt i forbindelse med Mobile World Congress.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram