Dyrere vs. billigere – prisforskellene hos Bibob og CBB Mobil

Når sammenlægningen mellem Bibob og CBB bliver en realitet i februar, så er der nogle forskelle på priser, at Bibob-kunderne skal vænne sig til.

Bibob bliver til CBB Mobil

Bibob bliver til CBB Mobil

De to Telenor-ejede selskaber, Bibob og CBB, lægges sammen i februar. Selskaberne bliver samlet under ét brand og Telenor har valgt, at det er CBB-brandet, der vil blive det fremtidige navn for begge selskaber.

 – Bibob lukkes ned – bliver til CBB

Meldingen var, at sammenlægningen ikke vil have nogle umiddelbare konsekvenser for kunderne, da de hverken skal skifte SIM-kort eller vil have en ændring i deres abonnementspris. Dog skal de logge på deres konto hos CBB og ikke længere Bibob.

Men selvom der ikke vil være ændringer i abonnementerne og priserne på disse, så vil der alligevel være nogle prisændringer på gebyrer, køb af SIM-kort, takster for opkald og SMS i udlandet.

Bibob har derfor også på deres hjemmeside offentliggjort prisforskellene. Disse ændringer er en del af ”de nye vilkår”, som kunderne får.

-”Du får nye vilkår, som er stort set de samme som i dag. De eneste ændringer er, at udlandstaksterne ændres for opkald fra Danmark til udlandet – i nogle tilfælde bliver de lavere og i andre tilfælde højere. Prisforskellene kan du se på oversigten her. En anden ændring er musiktjenesten TIDAL, som ikke findes som tilkøbsprodukt hos CBB Mobil, men i stedet er inkluderet som en fast del i to af mobilabonnementerne,” skriver Bibob på deres hjemmeside om ændringerne.

Herunder er samlet prisforskellene mellem Bibob og CBB Mobil, så du kan få et hurtigt overblik over ændringerne. De priser, som er ens for begge brands, ses ikke i oversigten.

Oversigt over priserne hos Bibob og CBB

Liste over lande inkluderet i de ovenstående zoner kan ses her.

Mere til historien

Fremover får tidligere Bibob-kunder besked fra 60 70 80 90, når der er en telefonsvarerbesked – de skal dog stadig ringe til 60 50 00 00 for at aflytte telefonsvareren. Alle nuværende indstillinger og beskeder forbliver, som de er.

Nordisk Film+ er nu en del af CBB Mix

Streamingtjenesten Nordisk Film+ er blevet tilføjet til CBB Mix.

(mere…)
Eesy klar med eSim – og et godt tilbud

Lavprisselskabet Eesy er nu klar med eSim til kunderne, hvilket gør det muligt at komme online på 2 minutter.

(mere…)
Unikt streamingtilbud fra CBB

CBB er klar med et aggressivt tilbud. Et billigt mobilabonnement med en stor mængde data og op til 6 streamingtjenester.

(mere…)
Spar penge på TV 2 Play og 5 andre tjenester

CBB har netop lanceret abonnementer med op til 6 kendte streamingtjenester, og der er penge at spare.

(mere…)
Telia taber mobilkunder – Telenor køber dem

To af de store teleselskaber i Danmark har fremlagt regnskaber.

(mere…)
CBB inkluderer Mofibo og Podimo i CBB Mix

Er du til podcasts, e-bøger eller lydbøger? Så kan du nu med CBB Mix også få adgang til Mofibo og/eller Podimo.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram