Eesy klar med eSim – og et godt tilbud

Lavprisselskabet Eesy er nu klar med eSim til kunderne, hvilket gør det muligt at komme online på 2 minutter.

Eesy-lavprisselskab-logo

Mobilselskabet Eesy vil gerne kendes for at være nemt og brugervenligt. De har blandt andet tidligere i år lanceret en app, hvor kunderne nemt kan se og tilgå deres abonnementsoplysninger og ændre i disse.

Nu er Eesy klar med eSim, hvilket betyder, at nye kunder ikke længere skal vente på, at det fysiske simkort ankommer med posten. I stedet kan man komme i gang med det samme.

-“Hos Eesy har vi et mål om at være det mest digitale og brugervenlige mobilselskab i Danmark, og der er ingen tvivl om, at eSim-teknologi er fremtiden. Hvor det før i tiden var standard i mobilbranchen at skulle vente fem hverdage på et nyt simkort, for så at få lov til at sidde og fedte med den der lille pind, der åbner telefonens SIM-port, kan vores nye kunder nu komme online på blot 2 minutter med eSim. Man downloader ens digitale simkort direkte i app’en efter bestilling, og så er man i gang. – det bliver altså endnu nemmere at være kunde hos eesy,” lyder det fra Eesy i en pressemeddelelse.

Foruden den hurtige oprettelse, så giver eSim også brugerne mulighed for at have to forskellige numre på samme telefon. Det kan være privat- og arbejdsbrug – eller hvis man f.eks. skal på en rejse.

Eesy er i forbindelse med lanceringen klar med et godt tilbud, hvor de giver dobbelt op på data de første 6 måneder, hvis man bestiller et mobilabonnement i Eesy appen.

Det er i dag de fleste smartphones, som understøtter eSim, men er du i tvivl, så kan du tjekke det her.

TIP: Sådan tjekker du om din mobil understøtter eSIM

VIND EN POWERBANK ⚡️ Modtag de seneste nyheder i indbakken. Blandt alle tilmeldte finder vi hver måned en vinder af en powerbank fra GreyLime. Tilmeld dig gratis her! Afmeld når du har lyst. Læs mere om konkurrencen her.


Mere til historien

Der er i dag rigtigt mange teleselskaber, som tilbyder eSIM. Er du i tvivl, så kontakt evt. dit teleselskab og spørg om de gør.

Se listen: Disse teleselskaber klages der mest over – er dit på listen?

TOP-10: Så mange klager var der over teleselskaberne i Danmark hos Teleankenævnet.

(mere…)
Sådan tjekker du om din mobil understøtter eSIM

TIP: eSIM er smart og gør, at du på samme telefon kan have to numre. Sådan finder du ud af, om din mobil understøtter eSIM.

(mere…)
Teleselskabet 3 har tiltrukket over 5.000 nye kunder

KORT NYT: Årets tredje kvartal har været godt for teleselskabet 3, som har haft succes med at tiltrække mere end 5.000 nye kunder.

(mere…)
Apple går all-in på eSIM

RYGTER: Apple dropper det fysiske simkort og satser på eSIM i nogle af de nye iPhones.

Ω
CBB vinder atter prisen for Danmarks mest tilfredse mobilkunder

For tredje gang i træk har CBB Mobil vundet prisen for mobilbranchens mest tilfredse og loyale kunder.

(mere…)
CBB Mobil giver 3 måneders gratis Mofibo

Elsker du lyd- eller e-bøger, har CBB Mobil måske det rette for dig. Netop nu kan du få 3 måneders gratis adgang til Mofibo.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram