De mest læste anmeldelser i 2021

0

MereMobil.dk er mere end mobiler, hvilket også ses på de produkter, som vi anmelder hvert år. Se her hvilke anmeldelser, som blev de mest læste i 2021.

MereMobil.dk 2021

MereMobil.dk er – præcis som navnet siger – mere end mobiler. Hvert år anmelder vi en række smartphones, men også produkter, som på anden vis er i teknologiens verden. Det kan være alt fra smarthome-produkter, headsets til Wi-Fi-løsninger m.m.

I år er det dog tydeligt, at smartphones fylder mest, når det kommer til antallet af læsninger af de forskellige anmeldelser.

Sidste år var 8 af produkterne på top-10 ikke smartphones, men derimod alt fra headsets, smartwatch og Wi-Fi-løsninger. I år er top-10 fuldstændig modsat, da det her er 8 smartphones ud af de 10 mest læste anmeldelser. 

Sidste år anmeldte vi det nye Nokia Android TV, mens vi i år ikke har anmeldt noget TV, men derimod Streaming Box 8000, som også er fra Nokia. Og ligesom med Nokias Android TV, så var denne streamingbox også et godt bekendtskab. 

Ved afstemningen i ”Årets Mobil 2021” løb Galaxy S21 Ultra fra Samsung med sejren. Det er også topmodellen i Galaxy S21-serien, men er det den ”almindelige” Galaxy S21, der har de bedste læsertal. 

Anmeldelsen af iPhone 13 Mini er læst mere end iPhone 13 Pro. Selvom det umiddelbart herhjemme er iPhone 13 Pro, som har solgt bedst. 

Se også hvilke nyhedsartikler som blev de mest læste i 2021 på MereMobil.dk.

Top-10: De mest læste anmeldelser i 2021

  1. Samsung Galaxy S21 test | dén du skal købe
  2. YouSee internet via 5G-bredbånd | min første test
  3. OnePlus 9 Pro test | den bedste til dato
  4. iPhone 13 Mini test – lille mobil med stor værdi
  5. OnePlus Nord 2 5G test | et stærkt køb
  6. iPhone 13 Pro test | En fed gentagelse
  7. Samsung Galaxy A52 5G test | klar til fremtiden
  8. Samsung Galaxy S21 Ultra test – ikke vild nok
  9. Streaming Box 8000 er smart, hurtig, billig og en vinder
  10. Samsung Galaxy S21 Ultra test – ikke vild nok

Mere til historien

Er du meget interesseret i anmeldelser, så kan du altid se alle vores anmeldelser gennem tiderne under fanen ”anmeldelser” – hvor de står i kronologisk rækkefølge med de nyeste først. 

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer