Ikonisk relancering er stadig forsinket

Der går længe inden klaptelefonen Motorola Razr kan købes i Danmark. Coronavirus forsinker produktionen, oplyser Motorola.

Motorola Razr 2019
Sådan ser salgsæsken til Motorola Razr ud. Motorola Razr kan købes i Danmark fra midten af april, hvis ikke planerne ændrer sig (Foto: Motorola)

Vi skal helt tilbage til den 14. november 2019 for at finde Motorolas præsentation af klaptelefonen Motorola Razr med foldbar skærm. Dengang var det planen, at Razr landede i Danmark den 24. januar 2020.

Razr er en relancering af Motorolas ikoniske originale klaptelefonhit fra 2004, der opnåede at blive verdens mest solgte klaptelefon.

VIDEO: Genoplev Motorola Razr – ikonet fra 2004

Ligesom mange andre techvirksomheder er det Lenovo-ejede Motorola blevet ramt af coronasituationen, der har ændret planer for lanceringer af produkter. I første omgang lukkede dele af teknologiverdenen i Kina ned eller gik ned på lavere blus. Dette førte til forsinkelser i produktionen og formodentligt også adgang til komponenter fra underleverandører.

Situationen gjorde det umuligt for Motorola at opretholde deres tidsplan for lanceringen af Razr.

Ifølge Motorola har de kunder, som forudbestilte Motorola Razr, fået deres bestillinger leveret. Det skete i slutningen af januar. Nu venter Telia, som er Motorola primære partner, samt interesserede kunder, på den næste levering.

– ”Efter vores første levering tilbage i slutningen af januar, er Razr fortsat udsolgt i Danmark. Situationen i Kina har gjort, at den næste levering er forsinket. Vi skriver kunderne op og opdaterer snarest muligt timing for den næste levering,” fortæller Motorola Danmark til MereMobil.dk.

Aktuelt kommunikerer Telia på deres webshop den 10. april 2020 for levering af Razr. Om datoen holder, er svært at sige på nuværende tidspunkt.

 – ”Telefonen er ganske rigtigt udsolgt p.t. Motorola forventer at levere igen i midt april,” siger Mads Houe, pressechef i Telia til MereMobil.dk.

Telia giver samtidigt udtryk for, at Razr er et nicheprodukt til de særligt interesserede.

– “Interessen for telefonen har været som ventet: Det er en eksklusiv telefon, der henvender sig til en mindre teknologiinteresseret målgruppe. Vi forventer fornyet/øget interesse for telefonen, når vi får den fysisk i vores butikker til april,” slutter Mads Houe.

Samsung har momentum

Motorolas konkurrent Samsung har momentum overfor dem, som ønsker at prøve kræfter med genfødslen af klaptelefonen. Samsung Galaxy Z Flip er således den eneste klaptelefon, som rent faktisk kan købes nu i Danmark netop nu.

Motorola Razr har en vejledende pris på 12.999 kroner, mens Samsung Galaxy Z Flip ligger til 11.699 kroner.

Du kan læse min anmeldelse af Samsung Galaxy Z Flip her. Desværre har forsinkelsen af Motorola Razr gjort, at jeg endnu ikke har modtaget et anmeldereksemplar. Du må derfor nøjes med mine første indtryk af Razr i videoen herunder.

Mens vi venter på Motorola Razr, så kan du læse de seneste rygter om den kommende Motorola-topmodel Edge+. Angiveligt kommer Motorola Edge+ med et kamera på 108 megapixels. Der er endnu ikke meldt noget officielt ud omkring Motorola Edge+.

Motorola Edge+ kommer med 108 megapixels kamera

Mere til historien

Udover standardfarven på Motorola Razr bekræftede Motorola i februar at en guldfarvet Razr er på vej. Formodentlig er denne også forsinket.

Motorola Edge 50 Ultra test | Gør næsten alt rigtigt

TEST: Denne telefon rammer alt det, som du vil elske. Læs detaljerne i min Motorola Edge 50 Ultra test.

(mere…)
Motorola Razr 50 dukket op på Geekbench

KORT NYT: Nye foldbare modeller kan være på vej fra Motorola. Razr 50 er netop spottet på Geekbench.

(mere…)
Her er en solid allround-telefon med mangler

VIDEO: Motorola Edge 50 Pro er en ret solid telefon, der blot mangler store rettelser via softwareopdateringer.

(mere…)
Bose garanterer lydkvaliteten i nyt headset – Moto Buds+

TEST: Lyd fra Bose! Feel the bass! Det lyder lovende og Motorola Moto Buds+ skuffer da heller ikke.

(mere…)
Her er Moto Buds+ med lyd fra Bose

Motorola er klar med et nyt headset, hvor Bose har hjulpet med at finjustere lyden.

(mere…)
Bred opbakning til ny telefon-serie

De vigtigste forhandlerkæder i Danmark bakker op om den nye Moto-serie.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram