Motorola bekræfter guldfarvet Razr er på vej

Der har været lækket billeder af en guldfarvet variant af den foldbare telefon Motorola Razr. Nu bekræfter Motorola, at den er på vej i løbet af foråret.

Motorola Razr afsløret i en ny guld farve af Evan Blass (Kilde: Twitter / EvLeaks)
Motorola Razr afsløret i en ny guld farve af Evan Blass (Kilde: Twitter / EvLeaks)

Motorola offentliggjorde allerede i slutningen af 2019 deres bud på en foldbar smartphone. Navnet er Motorola Razr og salgsstarten på det danske marked skulle have været, men den er blevet udskudt på grund af Coronavirus.

Salgsstarten af Motorola Razr forsinkes af Coronavirus

Indtil videre er Motorola Razr lanceret i farven ”Noir Black”, men rygterne har svirret om at en guldfarvet variant af telefonen var på vej. Det er nu bekræftet af Motorola. Den guldfarvede model hedder ”Blush Gold”. Det skriver The Verge.

Det er uvist om guldfarven bliver dyrere end den sorte variant. Dog ventes det, at der er tale om de samme specifikationer på begge varianter.

Ikonet Motorola Razr er tilbage – nu folder skærmen

Salgsstarten på Motorola Razr er på grund af Coronavirussen, som tidligere nævnt udskudt, derfor hedder datoen nu den 3. marts 2020. Har man forudbestilt telefonen hos Telia i Danmark, så skulle den være landet i postkassen nu. Men den er altså ikke på lager i butikkerne før primo marts.

Motorola: Så meget kan Razr holde til

Det er uvist om den guldfarvede model er klar fra marts. Ifølge The Verge kommer den i løbet af foråret, men en nærmere dato er ukendt.

Motorola Razr - de første indtryk

Mere til historien

MereMobil.dk venter fortsat på vores testeksemplar af Motorola Razr, men flere udenlandske medier har publiceret deres anmeldelse, som ikke alle steder er faldet positivt ud for Motorola. Du kan blandt andet finde anmeldelser på Android Central og Inputmag.com, mens også The Verge er på vej med deres test.

Læs også:
Husker du Motorola Razr? Verdens mest solgte klaptelefon!

OnePlus Open lanceringsdato er afsløret

Den kommende foldbare smartphone fra OnePlus er snart klar til en lancering. Datoen for lanceringseventen er lækket.

(mere…)
Nye budgettelefoner: Hvis mobilen skal være billig

Motorolas nye telefoner er rigtigt interessante til prisen. Du får fede specs til billige penge. Få overblikket her.

(mere…)
Motorola Edge 40 Neo: Ret vilde specs til prisen

En ny Moto Edge 40 har set dagens lys. Du kan læse mere om Moto Edge 40 Neo her.

(mere…)
Se detaljerne om Motorolas nye lavpristelefoner

I løbet af september ventes det, at Motorola lancerer mindst to nye modeller i Moto G-serien. Her er detaljerne.

(mere…)
Samsung Galaxy Z Fold5 test | én STOR forskel

TEST: Der er én stor forskel fra Galaxy Z Fold4 til Z Fold5, men er det nok til at retfærdiggøre den høje pris? Læs min test af Samsung Galaxy Z Fold5 og få svaret.

(mere…)
Er den innovativ? Kom tæt på Motorola Razr 40 Ultra

VIDEO: Dette er måske den mest innovative klaptelefon netop nu. Her sammenligner jeg Motorola Razr 40 Ultra med Samsung Galaxy Z Flip5.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram