Motorola: Så meget kan Razr holde til

Motorola kritiserer en håndbarhedstest, som Cnet har udført af Motorola Razr. Nu har Motorola frigivet deres egen testvideo.

Motorolas egen test af Razr

De foldbare smartphones har det svært. Noget af det mange er interesseret i at vide er, hvor meget telefoneren rent faktisk kan holde til.

Der betales ekstra mange penge for, at skærmen er bøjelig så ønsker man naturligvis også at holdbarheden er i top. Netop det betød at Samsung Galaxy Fold og Huawei Mate X fik udskudt deres salgsstart.

Motorola Razr kommer (måske) også i guld

Holdbarheden på disse enheder er dog svær at teste, da det kræver man tester en stor masse af produkterne. Da det ellers kan være et enkeltstående tilfælde, hvis produktet bryder sammen under en test.

Cnet forsøgte tidligere at udføre en test af Motorola Razr, der ikke helt gik som Motorola formentlig ønskede. Den blev udført på en maskine, der er udviklet til Samsung Galaxy Fold telefonen, dog tilpasset til Razr. Maskinen er udlånt til Cnet af Squaretrade.

Efter Motorola Razr var blevet lukket/åbnet 27.000 gange begyndte der at være problemer med hængslerne – og den blev stiv og vanskelig at lukke. Det er uvist om det er maskinen, som udførte testen, der var problemet eller testmetoden. Cnet har dog indrømmet at deres testresultater ikke er særlig værdifulde. Det skriver Tek.no.

Motorola har derfor også været nødt til at ”svare igen” og offentliggøre en video, som viser hvordan de selv har testet Razr. Motorola har desuden udsendt et officielt statement.

-”Squaretrades FoldBot er simpelthen ikke designet til at teste vores enhed. Derfor vil enhver testkørsel på maskinen utilsigtet lægge et meget stort pres på hængslet og vil ikke lade mobiltelefonen åbne og lukke som tilsigtet,” skriver Motorola, der siger, at forbrugerne vil have en langt bedre oplevelse, end Cnet påpeger i deres test.

Test vs. virkelighed

FoldBot-maskinen er langt mere ”brutal” med telefonen end den Motorola selv har. Dog vil det måske være et sted midt i mellem, at gennemsnitsbrugeren vil behandle telefonen i den virkelige verden.

MereMobil.dk er spændt på, hvordan Motorla Razr klarer sig i en test. Du vil kunne læse en anmeldelse af Motorola Razr senere, men netop nu er salgsstarten for produktet udskudt.

Salgsstarten af Motorola Razr forsinkes af Coronavirus

Motorola Razr lander i butikkerne den 3. marts 2020, dog har de første, som forudbestilte produktet, modtaget deres eksemplar.

Mine første indtryk af Motorola Razr

Mere til historien

Husker du den ikoniske Razr-telefon fra 2004? Du kan få et tilbageblik på den i vores web-tv indslag, hvor vi ser tilbage på den og læse artiklen omkring det nu ikoniske produkt.

OnePlus’ foldbare smartphone fremvist på video

Telefonen er endnu ikke officiel, men nu har YouTube-kanalen Unbox Therapy fremvist en tidlig version af OnePlus Open. Se den her.

(mere…)
OnePlus Open lanceringsdato er afsløret

Den kommende foldbare smartphone fra OnePlus er snart klar til en lancering. Datoen for lanceringseventen er lækket.

(mere…)
Nye budgettelefoner: Hvis mobilen skal være billig

Motorolas nye telefoner er rigtigt interessante til prisen. Du får fede specs til billige penge. Få overblikket her.

(mere…)
Motorola Edge 40 Neo: Ret vilde specs til prisen

En ny Moto Edge 40 har set dagens lys. Du kan læse mere om Moto Edge 40 Neo her.

(mere…)
Se detaljerne om Motorolas nye lavpristelefoner

I løbet af september ventes det, at Motorola lancerer mindst to nye modeller i Moto G-serien. Her er detaljerne.

(mere…)
Samsung Galaxy Z Fold5 test | én STOR forskel

TEST: Der er én stor forskel fra Galaxy Z Fold4 til Z Fold5, men er det nok til at retfærdiggøre den høje pris? Læs min test af Samsung Galaxy Z Fold5 og få svaret.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram