Salgsstarten af Motorola Razr forsinkes af Coronavirus

Situationen i Kina med virusudbruddet udskyder den endelige salgsstart af Motorola Razr. Har du forudbestilt telefonen kan du ånde lettet op. Den er på vej.

Razr i Telia butik
Motorola Razr er udstillet i nogle af Telias butikker (Foto: MereMobil.dk)

Det ser ud til, at det ikke er nemt at være en foldbar smartphone. Både Samsung og Huawei blev i 2019 ramt af problemer med deres foldbare smartphones, der betød udskydelse på udskydelse. Nu er salgsstarten på Motorolas bud på en foldbar telefon også udskudt, igen.

Udskydelsen af Razr bunder dog ikke i problemer med produktet eller produktionen, men derimod udbruddet af Coronavirussen i Kina.

Ikonet Motorola Razr er tilbage – nu folder skærmen

Dermed skal du væbne dig lidt med tålmodighed inden den endelige lancering. Det betyder også, at Motorola Razr først kommer endeligt i handlen efter Samsung har afsløret deres næste foldbare smartphone, der ventes at få navnet Galaxy Z Flip.

Lækket video viser Samsung Galaxy Z Flip

De der allerede har forudbestilt Motorola Razr modtager den snarest muligt i posten – måske allerede i morgen. Er du en af dem, som har sikret dig Motorola Razr? Så skriv gerne i kommentarfeltet herunder, når du har modtaget dit eksemplar.

MereMobil.dk, og de øvrige medier, må også væbne os med tålmodighed, da anmeldereksemplarerne også lader vente på sig lidt endnu.

Første indtryk af Motorola Razr - en innovativ klaptelefon

MereMobil.dk bringer selvfølgelig en anmeldelse af produktet, når vi har testet det. Indtil da kan du læse vores første indtryk af Motorola Razr her.

Mere til historien

Det er ikke kun Motorola, der er påvirket af Coronavirussen. Indtil videre har Apple også lukket deres butikker i Kina, mens LG har aflyst deres deltagelse i verdens største mobilmesse.

Motorola Razr 3 rygtes bedre og billigere end forgænger

Ifølge rygterne kan den kommende Motorola Razr 3 vise sig at være rigtigt interessant. Rygterne siger, at den bliver billigere og bedre end forgængeren.

(mere…)
Motorola klar med Moto G62 5G - en lavprismobil

Motorola har præsenteret en ny smartphone til 2.000 kroner. Du kan blive klogere på Moto G62 5G her.

(mere…)
Samsung klar med nye foldbare smartphones til august

Skal man tro de seneste rygter fra tipster Jon Prosser, så vil Samsung afholde en Unpacked event i august, hvor de vil afsløre nye foldbare telefoner.

(mere…)
Ny prisvenlig Motorola går uden om Danmark

Motorola Moto G82 kommer alligevel ikke på det danske marked. Telefonen var ellers prismæssigt interessant for mange.

(mere…)
Motorola bekræfter: Motorola Razr 2022 er på vej

BEKRÆFTET: Motorola har bekræftet, at der inden længe kommer en ny generation af den foldbare model Motorola Razr.

(mere…)
Motorola på vej med 200 megapixels kamera-telefon

Rygterne svirrer - og har gjort længe - om en kommende Motorola telefon, der har et 200 megapixels kamera.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram