Salgsstarten af Motorola Razr forsinkes af Coronavirus

Situationen i Kina med virusudbruddet udskyder den endelige salgsstart af Motorola Razr. Har du forudbestilt telefonen kan du ånde lettet op. Den er på vej.

Razr i Telia butik
Motorola Razr er udstillet i nogle af Telias butikker (Foto: MereMobil.dk)

Det ser ud til, at det ikke er nemt at være en foldbar smartphone. Både Samsung og Huawei blev i 2019 ramt af problemer med deres foldbare smartphones, der betød udskydelse på udskydelse. Nu er salgsstarten på Motorolas bud på en foldbar telefon også udskudt, igen.

Udskydelsen af Razr bunder dog ikke i problemer med produktet eller produktionen, men derimod udbruddet af Coronavirussen i Kina.

Ikonet Motorola Razr er tilbage – nu folder skærmen

Dermed skal du væbne dig lidt med tålmodighed inden den endelige lancering. Det betyder også, at Motorola Razr først kommer endeligt i handlen efter Samsung har afsløret deres næste foldbare smartphone, der ventes at få navnet Galaxy Z Flip.

Lækket video viser Samsung Galaxy Z Flip

De der allerede har forudbestilt Motorola Razr modtager den snarest muligt i posten – måske allerede i morgen. Er du en af dem, som har sikret dig Motorola Razr? Så skriv gerne i kommentarfeltet herunder, når du har modtaget dit eksemplar.

MereMobil.dk, og de øvrige medier, må også væbne os med tålmodighed, da anmeldereksemplarerne også lader vente på sig lidt endnu.

Første indtryk af Motorola Razr - en innovativ klaptelefon

MereMobil.dk bringer selvfølgelig en anmeldelse af produktet, når vi har testet det. Indtil da kan du læse vores første indtryk af Motorola Razr her.

Mere til historien

Det er ikke kun Motorola, der er påvirket af Coronavirussen. Indtil videre har Apple også lukket deres butikker i Kina, mens LG har aflyst deres deltagelse i verdens største mobilmesse.

OnePlus’ foldbare smartphone fremvist på video

Telefonen er endnu ikke officiel, men nu har YouTube-kanalen Unbox Therapy fremvist en tidlig version af OnePlus Open. Se den her.

(mere…)
OnePlus Open lanceringsdato er afsløret

Den kommende foldbare smartphone fra OnePlus er snart klar til en lancering. Datoen for lanceringseventen er lækket.

(mere…)
Nye budgettelefoner: Hvis mobilen skal være billig

Motorolas nye telefoner er rigtigt interessante til prisen. Du får fede specs til billige penge. Få overblikket her.

(mere…)
Motorola Edge 40 Neo: Ret vilde specs til prisen

En ny Moto Edge 40 har set dagens lys. Du kan læse mere om Moto Edge 40 Neo her.

(mere…)
Se detaljerne om Motorolas nye lavpristelefoner

I løbet af september ventes det, at Motorola lancerer mindst to nye modeller i Moto G-serien. Her er detaljerne.

(mere…)
Samsung Galaxy Z Fold5 test | én STOR forskel

TEST: Der er én stor forskel fra Galaxy Z Fold4 til Z Fold5, men er det nok til at retfærdiggøre den høje pris? Læs min test af Samsung Galaxy Z Fold5 og få svaret.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram