Salgsstarten af Motorola Razr forsinkes af Coronavirus

2

Situationen i Kina med virusudbruddet udskyder den endelige salgsstart af Motorola Razr. Har du forudbestilt telefonen kan du ånde lettet op. Den er på vej.

Razr i Telia butik
Motorola Razr er udstillet i nogle af Telias butikker (Foto: MereMobil.dk)

Det ser ud til, at det ikke er nemt at være en foldbar smartphone. Både Samsung og Huawei blev i 2019 ramt af problemer med deres foldbare smartphones, der betød udskydelse på udskydelse. Nu er salgsstarten på Motorolas bud på en foldbar telefon også udskudt, igen.

Udskydelsen af Razr bunder dog ikke i problemer med produktet eller produktionen, men derimod udbruddet af Coronavirussen i Kina.

Ikonet Motorola Razr er tilbage – nu folder skærmen

Dermed skal du væbne dig lidt med tålmodighed inden den endelige lancering. Det betyder også, at Motorola Razr først kommer endeligt i handlen efter Samsung har afsløret deres næste foldbare smartphone, der ventes at få navnet Galaxy Z Flip.

Lækket video viser Samsung Galaxy Z Flip

De der allerede har forudbestilt Motorola Razr modtager den snarest muligt i posten – måske allerede i morgen. Er du en af dem, som har sikret dig Motorola Razr? Så skriv gerne i kommentarfeltet herunder, når du har modtaget dit eksemplar.

MereMobil.dk, og de øvrige medier, må også væbne os med tålmodighed, da anmeldereksemplarerne også lader vente på sig lidt endnu.

Første indtryk af Motorola Razr – en innovativ klaptelefon

MereMobil.dk bringer selvfølgelig en anmeldelse af produktet, når vi har testet det. Indtil da kan du læse vores første indtryk af Motorola Razr her.

Mere til historien

Det er ikke kun Motorola, der er påvirket af Coronavirussen. Indtil videre har Apple også lukket deres butikker i Kina, mens LG har aflyst deres deltagelse i verdens største mobilmesse.

Afprøv gratis lyd- og e-bøger

Prøv e- og lydbøger gratis i 40 dage. Klik her.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer