Disse produkter vil Apple lancere i nær fremtid

RYGTE: Apple har ikke selv bekræftet oplysningerne, men ifølge rygtebørsen så er Apple på vej med en række spændende produkter i nær fremtid. Se hvilke her.

Apple er på vej med flere nye produkter de kommende måneder. Der nævnes blandt andet en iPhone SE2/iPhone 9 lancering i marts måned, men der skulle også være helt nye produktkategorier på vej fra Apple. Det skriver The Verge.

Mange af rygterne stammer fra analytikeren Ming-Chi Kuo, der tidligere har haft gode bud på kommende produktlanceringer m.m. fra Apple.

Ifølge Ming-Chi Kuo, så vil Apple lancere nye iPhones, nye iPads, nye bærbare, sporingsbrikker og også den tidligere meget ventede trådløseoplade-plade AirPower.

Gensyn med AirPower?

AirPower
Fra præsentationen af AirPower i 2017
(Foto: Apple)

Helt tilbage i 2017, da Apple lancerede iPhone X, var det planen at lancere en trådløs ladeplade, som havde fået navnet AirPower. Produktet kom dog aldrig på markedet, da AirPower aldrig blev som planlagt.

Apple ønskede en ladeplade, der fungerede uanset hvor på pladen enhederne blev lagt, så man undgik enhederne skal ligge meget præcist for de lader. Dette kom dog aldrig til at virke. Varmeudviklingen var for stor og derfor blev produktet ”droppet”. Men holder rygterne stik, så skulle problemerne altså være løst og AirPower på vej.

Dette dræbte måske AirPower

Apples sporingsbrikker har der også tidligere været rygter om. Men nu skulle de altså være klar. Om navnet bliver AirTags eller Apple Tag er uvist. Vi er spændt på om Apple lancerer disse i løbet af foråret.

Er Apple på vej med produkter i ny produktkategori?

Forårets helt store lancering fra Apple ventes at være iPhone SE 2 eller iPhone 9. En telefon vi tidligere har skrevet, var efterfølgeren til iPhone SE. Designet fra iPhone 8 ventes at blive genbrugt ligesom indmaden i telefonen blandt andet er fra iPhone 11.

Apple iPhone 9 eller iPhone SE 2 offentliggøres i marts

Det er uvist om Coronavirussen ender med at påvirke Apples lancering, da det kan ende med flere fabrikker, lukkes ned pga. smittefare.

Det ventes også, at Apple vil lancere et ”Beats”-headset, en ny MacBook Pro 13”, MacBook Air, ny iPad Pro. Apple har ikke selv kommenteret på rygterne.

Mere til historien

Apple har lukket alle deres 42 butikker på det kinesiske marked ned. Det skriver Mspoweruser.com.

iPad Pro 2024 er fortryllende lækker

TEST: Du ønsker dig iPad Pro i 2024-modellen, men det er nok ikke den, at du køber. Læs her min 13-tommer iPad Pro test.

(mere…)
Dette vidste du ikke om Apple Pencil Pro

Da Apple lancerede nye iPads tilbage i maj måned, så fik vi også Apple Pencil Pro, med en sjov detalje.

(mere…)
Disse iPads kan opdateres til iPadOS 18

LISTE: Apple har givet en smagsprøve den næste store iPadOS-opdatering. Se hvilke iPads der kan opdateres til iPadOS 18.

(mere…)
iPadOS 18 kommer med lommeregner-app til iPad

Apple har fremvist de kommende software-opdateringer. En af nyhederne i iPadOS 18 er, at iPad nu får sin egen officielle lommeregner-app.

(mere…)
Elon Musk forbyder brug af Apple

Tesla-ejeren Elon Musk har reageret på Apples lancering af Apple Intelligence i blandt andet iPhone og iPad.

(mere…)
Apple Intelligence – hvad går det ud på?

Kunstig intelligens kommer til iPhone, iPad og Mac. Her er nyhederne i Apple Intelligence.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
11 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram