Er Apple på vej med produkter i ny produktkategori?

67

RYGTE: Sporingsbrikker der hjælper brugerne med at holde styr på forskellige ejendele. Måske er en ny produktkategori på vej hos Apple.

Sporingsbrikken der er spottet i iOS 13 (Kilde: MacRumors)
Sporingsbrikken der er spottet i iOS 13 (Kilde: MacRumors)

Skal man tro hjemmesiden MacRumors, så er Apple på vej med produkter i en helt ny produktkategori. MacRumors skriver, at Apple er ved at udvikle Tile-lignende sporingsbrikker, der skal hjælpe brugerne med at holde styr på deres ejendele.

MacRumors oplysninger stammer i en intern iOS 13-version, hvor der er fundet referencer i sporingsbrikken. I styresystemet er det vist som en hvid rund brik med Apple-logo i midten.

Apple udskifter skærmen gratis på nogle Apple Watch-modeller

Det er ikke kun MacRumors, der har omtalt denne sporingsbrik. Tidligere i år skrev 9to5Mac også omkring denne produkttype, som hed Tag1,1 i iOS 13-koden.

Apple har ikke selv meldt noget officielt ud, men ifølge MacRumors så får brikken også dens egen fane i Apples ”Find My”-applikation.

Konkurrerende produkter fra eksempelvis Tile og Chipolo, så vil Apples sporingsbrik også kunne afgive en lyd, hvis du ikke finder denne og dermed definere ”sikre placeringer”, her vil du så ikke kunne modtage en ”lyd”, hvis du forlader chippen.

Augmented Reality (AR) skulle også spille en stor rolle med denne sporingsbrik. Ifølge MacRumors, så vil det være muligt at scanne et rum med telefonen, hvorefter du på et billede vil se, hvor chippen befinder sig.

Om Apple vil annoncere disse sporingsbrikker til den kommende iPhone-event, der finder sted tirsdag den 10. september 2019, er uvist, men MereMobil.dk dækker eventen og holder dig opdateret på alle nyhederne.

Apple inviterer til iPhone 11 event

Mere til historien

Apple har tidligere været meget ”lukket” når det kom til, hvilke virksomheder der må reparere iPhones og andre Apple-produkter. Men nu åbnes der op for dette og flere virksomheder får muligheden for at benytte originale dele. Det er dog formentlig ikke på alle reparationer det vil være muligt.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
67 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer