Er Apple på vej med produkter i ny produktkategori?

RYGTE: Sporingsbrikker der hjælper brugerne med at holde styr på forskellige ejendele. Måske er en ny produktkategori på vej hos Apple.

Sporingsbrikken der er spottet i iOS 13 (Kilde: MacRumors)
Sporingsbrikken der er spottet i iOS 13 (Kilde: MacRumors)

Skal man tro hjemmesiden MacRumors, så er Apple på vej med produkter i en helt ny produktkategori. MacRumors skriver, at Apple er ved at udvikle Tile-lignende sporingsbrikker, der skal hjælpe brugerne med at holde styr på deres ejendele.

MacRumors oplysninger stammer i en intern iOS 13-version, hvor der er fundet referencer i sporingsbrikken. I styresystemet er det vist som en hvid rund brik med Apple-logo i midten.

Apple udskifter skærmen gratis på nogle Apple Watch-modeller

Det er ikke kun MacRumors, der har omtalt denne sporingsbrik. Tidligere i år skrev 9to5Mac også omkring denne produkttype, som hed Tag1,1 i iOS 13-koden.

Apple har ikke selv meldt noget officielt ud, men ifølge MacRumors så får brikken også dens egen fane i Apples ”Find My”-applikation.

Konkurrerende produkter fra eksempelvis Tile og Chipolo, så vil Apples sporingsbrik også kunne afgive en lyd, hvis du ikke finder denne og dermed definere ”sikre placeringer”, her vil du så ikke kunne modtage en ”lyd”, hvis du forlader chippen.

Augmented Reality (AR) skulle også spille en stor rolle med denne sporingsbrik. Ifølge MacRumors, så vil det være muligt at scanne et rum med telefonen, hvorefter du på et billede vil se, hvor chippen befinder sig.

Om Apple vil annoncere disse sporingsbrikker til den kommende iPhone-event, der finder sted tirsdag den 10. september 2019, er uvist, men MereMobil.dk dækker eventen og holder dig opdateret på alle nyhederne.

Apple inviterer til iPhone 11 event

Mere til historien

Apple har tidligere været meget ”lukket” når det kom til, hvilke virksomheder der må reparere iPhones og andre Apple-produkter. Men nu åbnes der op for dette og flere virksomheder får muligheden for at benytte originale dele. Det er dog formentlig ikke på alle reparationer det vil være muligt.

Ny MacBook Air (M2) test | En perfekt studiecomputer, men…

TEST: MacBook Air (M2) fungerer fantastisk, men er en svær mellemvejs-computer at bedømme. Læs inden du køber.

(mere…)
Apple gør klar til større efterspørgsel

Leverandører af dele til den kommende iPhone-serie har angiveligt fået besked på at øge produktionen.

(mere…)
Apple Watch Series 8 får måske ikke nyt design – men nye farver

Nye rygter forventer ikke nyt design på Apple Watch Series 8, men kun nye farvevarianter af de forskellige modeller.

(mere…)
Ups! Specs på ny Samsung-mobil er sluppet ud

Amazon har tilsyneladende lagt specifikationer på Galaxy Z Fold4 ud på nettet før tid.

(mere…)
Er det de rigtige priser for nye Galaxy-produkter?

Troværdigt medie citerer troværdig kilde inden Samsungs afsløring af nye smartwatches og nye smartphones.

(mere…)
Apple udskyder iPadOS 16 – iOS 16 forventes planmæssigt

Det tyder på, at Apple ikke lancerer iPadOS 16 og iOS 16 samtidig, som de normalt ellers gør. Måske forsinkes iPadOS 16 med en måned.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
75 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram