Apple udskifter skærmen gratis på nogle Apple Watch-modeller

KORT NYT: Hvis du er ejer af et Apple Watch Series 2 eller Series 3 i aluminium, og har oplevet at skærmen slår revner i kanterne, så er der godt nyt.

Flere Apple Watch-modeller er blevet tilføjet til Apples Screen Replacement Program. Dette sker efter at nogle brugere kan opleve at skærmen slår revner.

Nærmere specifikt så er det kanterne på Apple Watch Series 2 og Series 3, i aluminium, som kan slå revner langs med kanten.

Ifølge Apple selv, så er det under meget sjældne omstændigheder at dette kan forekomme.

Som det ses på billederne, så vil man muligvis opleve at skærmen laver en lille revne til at starte med.

Denne revne vil så med tiden blive større, hvis man ikke får gjort noget ved det i tide. Der er ingen oplysninger om hvorfor skærmen slår revner.

Apple Watch Series 5 kommer med OLED fra Japan Display

Hvis man oplever problemer ovenstående problem, så kan man besøge Apples support-side, og se om ens ur kan være omfattet.

Apple oplyser til MereMobil.dk, at Danmark også er inkluderet i service-programmet, da det er globalt.

Mere til historien

Om præcis en uge afholder Apple deres årlige september-event, hvor vi venter en officiel lancering af watchOS 6 samt et muligt Apple Watch Series 5.

Her er de største nyheder til dit Apple Watch

Apple har givet en forsmag på, hvad vi kan forvente af den næste store opdatering til Apple Watch. Læs om hvad watchOS 11 bringer med sig.

(mere…)
iPad Pro 2024 er fortryllende lækker

TEST: Du ønsker dig iPad Pro i 2024-modellen, men det er nok ikke den, at du køber. Læs her min 13-tommer iPad Pro test.

(mere…)
Dette vidste du ikke om Apple Pencil Pro

Da Apple lancerede nye iPads tilbage i maj måned, så fik vi også Apple Pencil Pro, med en sjov detalje.

(mere…)
Disse iPads kan opdateres til iPadOS 18

LISTE: Apple har givet en smagsprøve den næste store iPadOS-opdatering. Se hvilke iPads der kan opdateres til iPadOS 18.

(mere…)
iPadOS 18 kommer med lommeregner-app til iPad

Apple har fremvist de kommende software-opdateringer. En af nyhederne i iPadOS 18 er, at iPad nu får sin egen officielle lommeregner-app.

(mere…)
Elon Musk forbyder brug af Apple

Tesla-ejeren Elon Musk har reageret på Apples lancering af Apple Intelligence i blandt andet iPhone og iPad.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
36 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram