Apple iPhone 9 eller iPhone SE 2 offentliggøres i marts

RYGTE: De seneste rygter går på, at Apple i februar starter produktionen af iPhone 9 / iPhone SE 2. Den vil blive offentliggjort i februar.

iPhone 8
iPhone 8 med trådløs opladning (Foto: Apple)

Det er efterhånden længe, at rygterne har svirret om en efterfølger til iPhone SE. Den meget populære iPhone SE så dagens lys i foråret 2016. Det er dermed fire år siden i år.

Siden 2017 har der været skrevet om, at en efterfølger var på trapperne. Det er derfor spændende om rygterne holder stik denne gang.

Byder 2020 på en iPhone 9?

Det ser dog ud til, at vi er ved at nærme os offentliggørelsen af en ny iPhone-lancering. Telefonen ventes at få navnet iPhone 9 eller iPhone SE 2. Hvilket af navnene der bliver det endelige, er uvist. Designet ventes at være meget lig med iPhone 8

Bloomberg oplyser, at de har fået at vide fra anonyme kilder i Apples forsyningskæde, at produktionen af iPhone 9 eller iPhone SE 2 vil starte i februar, mens den endelige offentliggørelse vil ske i marts.

Analytiker: iPhone SE 2 vil blive solgt i mindst 20 millioner eksemplarer

Bloomberg melder desuden ud, at de tidligere rygter om 4,7 tommer skærm, Touch ID-fingeraftrykslæser, Apples A13 Bionic chip og designet som iPhone 8 holder stik.

iPhone SE blev også offentliggjort i marts måned (21. marts 2016, red.), mens vi i Danmark fik den til salg tirsdag den 5. april. 2016. Prisen startede dengang på 4.599 kroner uden abonnement for modellen med 64 GB intern hukommelse. 16 GB modellen var billigere.

iPhone SE – danske priser og tilgængelighed

Det er derfor ikke helt dumt at håbe på, at prisen for iPhone 9 eller iPhone SE 2 vil starte på omkring 3.500-4.000 kroner for den mindste konfiguration.

Apple genopliver iPhone SE i 2020

Mere til historien

Hvis designet er lig med iPhone 8, er det spændende om denne udgår fra Apples sortiment ved lanceringen af iPhone 9/iPhone SE 2. Prismæssigt ligger iPhone 8 (64 GB) netop nu på omkring 3.500 kroner uden abonnement, ifølge %%%% PriceRunner, derfor kan det altså være, at denne vil udgå til fordel for iPhone 9/iPhone SE 2.

GTA 6 - her er hvad vi ved og forventer

Der er gået ni år, siden GTA V blev tilgængeligt. Rygterne om næste generation lever i bedste velgående.

(mere…)
Sådan er iOS 16 - her er vores førstehåndsindtryk

PREVIEW: Efter lidt over to uger med iOS 16 installeret på min iPhone, er jeg nu klar med mine førstehåndsindtryk.

(mere…)
Samsung Galaxy S23 – de seneste rygter

Der er et godt stykke tid til, at Samsung offentliggør den næste "topmodel" i Galaxy S-serien, men rygterne svirrer allerede nu.

(mere…)
Detaljer om Xiaomi 12S og Xiaomi 12S Pro lækket

En S-version af de meget roste Xiaomi 12-modeller kan være stærkt på vej. Detaljer om Xiaomi 12S og Xiaomi 12S Pro er lækket.

(mere…)
Så vild bliver Xiaomi 12 Ultra

RYGTE: Xiaomi har i skrivende stund ikke annonceret Xiaomi 12 Ultra, men rygterne svirrer om telefonen. Se de forventede specifikationer her.

(mere…)
Motorola Razr 3 rygtes bedre og billigere end forgænger

Ifølge rygterne kan den kommende Motorola Razr 3 vise sig at være rigtigt interessant. Rygterne siger, at den bliver billigere og bedre end forgængeren.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram