Apple iPhone 9 eller iPhone SE 2 offentliggøres i marts

RYGTE: De seneste rygter går på, at Apple i februar starter produktionen af iPhone 9 / iPhone SE 2. Den vil blive offentliggjort i februar.

iPhone 8
iPhone 8 med trådløs opladning (Foto: Apple)

Det er efterhånden længe, at rygterne har svirret om en efterfølger til iPhone SE. Den meget populære iPhone SE så dagens lys i foråret 2016. Det er dermed fire år siden i år.

Siden 2017 har der været skrevet om, at en efterfølger var på trapperne. Det er derfor spændende om rygterne holder stik denne gang.

Byder 2020 på en iPhone 9?

Det ser dog ud til, at vi er ved at nærme os offentliggørelsen af en ny iPhone-lancering. Telefonen ventes at få navnet iPhone 9 eller iPhone SE 2. Hvilket af navnene der bliver det endelige, er uvist. Designet ventes at være meget lig med iPhone 8

Bloomberg oplyser, at de har fået at vide fra anonyme kilder i Apples forsyningskæde, at produktionen af iPhone 9 eller iPhone SE 2 vil starte i februar, mens den endelige offentliggørelse vil ske i marts.

Analytiker: iPhone SE 2 vil blive solgt i mindst 20 millioner eksemplarer

Bloomberg melder desuden ud, at de tidligere rygter om 4,7 tommer skærm, Touch ID-fingeraftrykslæser, Apples A13 Bionic chip og designet som iPhone 8 holder stik.

iPhone SE blev også offentliggjort i marts måned (21. marts 2016, red.), mens vi i Danmark fik den til salg tirsdag den 5. april. 2016. Prisen startede dengang på 4.599 kroner uden abonnement for modellen med 64 GB intern hukommelse. 16 GB modellen var billigere.

iPhone SE – danske priser og tilgængelighed

Det er derfor ikke helt dumt at håbe på, at prisen for iPhone 9 eller iPhone SE 2 vil starte på omkring 3.500-4.000 kroner for den mindste konfiguration.

Apple genopliver iPhone SE i 2020

Mere til historien

Hvis designet er lig med iPhone 8, er det spændende om denne udgår fra Apples sortiment ved lanceringen af iPhone 9/iPhone SE 2. Prismæssigt ligger iPhone 8 (64 GB) netop nu på omkring 3.500 kroner uden abonnement, ifølge %%%% PriceRunner, derfor kan det altså være, at denne vil udgå til fordel for iPhone 9/iPhone SE 2.

Sådan får du livescore på iPhone-låseskærmen

TIP: Er du vild med fodbold eller anden sport, så kan du få livescores på iPhone-låseskærmen. Læs hvordan du bruger Live Activity.

(mere…)
Officielle billeder af OnePlus 11 afsløret

Der florerer mange rygter og spekulationer om den kommende OnePlus 11. Nu har @OnLeaks afsløret nye officielle billeder.

(mere…)
iOS 16.2 bringer disse nye features med sig

KORT NYT: Apple ventes at sende en større opdatering ud inden jul med flere nye features.

(mere…)
Apple frigiver iOS 16.1.2 opdatering

Apple har frigivet en opdatering, som blandt andet forbedrer pålideligheden af funktionen Crash Detection.

(mere…)
OnePlus 11 rygtes i disse farver

Rygterne svirrer i stor stil om den kommende OnePlus 11-serie, som ventes at blive offentliggjort inden alt for længe.

(mere…)
Er Samsung på vej med en ny tablet?

Rygterne svirrer om en ny tablet fra Samsung, der nok vil få navnet Galaxy Tab S8 FE.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram