Byder 2020 på en iPhone 9?

Der florerer netop nu en masse rygter og spekulationer. Nogle af dem er, at 2020 byder på en eller to iPhone 9-modeller. Læs mere om disse rygter her.

Apple har de seneste år lanceret tre iPhone-modeller om året. Men 2020 ventes at blive anderledes. Der ventes at blive lanceret hele 4-6 iPhone-modeller.

3-4 af disse modeller ventes af være iPhone 12-modeller, som offentliggøres i efteråret. Disse, eller i hvert fald flagskibsmodellerne, kommer forventeligt med OLED-skærme.

Derudover ventes det, at der kommer en efterfølger til den succesfulde iPhone SE, der faktisk er den ottende mest solgte smartphone fra 2010-2019 hos teleselskabet 3.

Efterfølgeren til iPhone SE får måske ikke navnet iPhone SE 2, men vil derimod hedde iPhone 9. Sådan forlyder de seneste rygter i hvert fald. Det skriver Pocketnow.com.

Her er årtiets mest solgte smartphones

iPhone 9 eller iPhone SE 2 ventes, at komme med en LCD-skærm. Det kan altså være, at det bliver til både en iPhone 9 og en iPhone 9 Plus – eller iPhone SE og iPhone SE 2.

Ifølge analytikeren Ming-Chi Kuo, så vil iPhone 9 være mere eller mindre en iPhone 11 pakket ind i iPhone 8-designet. Det skriver 9to5Mac.com.

Kuo har udtalt, at iPhone SE 2 (iPhone 9) formentlig kommer i varianter med 64 GB og 128 GB intern hukommelse, farverne space gray, red og silver og får en pris fra 399 dollars. Derudover har den A13-chippen og 3 GB RAM.

Tror du, at Apple lancerer så mange iPhone-modeller i 2020? Og tror du, at de vælger navnet iPhone 9 fremfor iPhone SE 2? Skriv gerne hvad du tænker i kommentarfeltet herunder.

Mere til historien

De ti smartphones som i perioden 2010-2019 har solgt bedst hos det danske teleselskab 3 er alle iPhones. Den nyeste iPhone-model på listen er iPhone 8, som altså kan blive “designet” på iPhone 9/iPhone SE 2. Den absolut bedst sælgende i det seneste årti er iPhone 4. Der har tidligere været rygter om, at designet fra iPhone 4 ville blive genoplivet i 2020. MereMobil.dk følger med i udviklingen og glæder sig til der kommer noget officielt.

Anden generation af Apples AirTag måske klar i 2025

Apples AirTag har efterhånden flere år på bagen, men nu skulle en ny generation være på vej.

(mere…)
Fotofejl på iPhone er løst

KORT NYT: Apple har udsendt en ny softwareopdatering, der retter fejlen med slettede billeder, som pludselig dukkede op igen.

(mere…)
Apple har frigivet iOS 17.5

iOS 17.5 opdateringen er ude til iPhone, mens Apple også har frigivet nye softwareopdateringer til andre enheder.

(mere…)
Har Apple ikke opgivet elbilen alligevel?

Apples planer om en elbil var droppet, lød det tidligere i år. Nu er et nyt samarbejde måske ved at opstå.

(mere…)
Denne iPad udgår

Apple har fjernet en meget populær, og prisbillig, iPad fra deres sortiment. Skarpere priser på restlagerne på vej?

(mere…)
iPad får markant prisdyk

Apple har sat prisen på deres iPad (10. generation) markant ned. Prisjusteringen sker i forbindelse med introduktionen af nye iPads.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
3 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram