Byder 2020 på en iPhone 9?

1

Der florerer netop nu en masse rygter og spekulationer. Nogle af dem er, at 2020 byder på en eller to iPhone 9-modeller. Læs mere om disse rygter her.

Apple har de seneste år lanceret tre iPhone-modeller om året. Men 2020 ventes at blive anderledes. Der ventes at blive lanceret hele 4-6 iPhone-modeller.

3-4 af disse modeller ventes af være iPhone 12-modeller, som offentliggøres i efteråret. Disse, eller i hvert fald flagskibsmodellerne, kommer forventeligt med OLED-skærme.

Derudover ventes det, at der kommer en efterfølger til den succesfulde iPhone SE, der faktisk er den ottende mest solgte smartphone fra 2010-2019 hos teleselskabet 3.

Efterfølgeren til iPhone SE får måske ikke navnet iPhone SE 2, men vil derimod hedde iPhone 9. Sådan forlyder de seneste rygter i hvert fald. Det skriver Pocketnow.com.

Her er årtiets mest solgte smartphones

iPhone 9 eller iPhone SE 2 ventes, at komme med en LCD-skærm. Det kan altså være, at det bliver til både en iPhone 9 og en iPhone 9 Plus – eller iPhone SE og iPhone SE 2.

Ifølge analytikeren Ming-Chi Kuo, så vil iPhone 9 være mere eller mindre en iPhone 11 pakket ind i iPhone 8-designet. Det skriver 9to5Mac.com.

Kuo har udtalt, at iPhone SE 2 (iPhone 9) formentlig kommer i varianter med 64 GB og 128 GB intern hukommelse, farverne space gray, red og silver og får en pris fra 399 dollars. Derudover har den A13-chippen og 3 GB RAM.

Tror du, at Apple lancerer så mange iPhone-modeller i 2020? Og tror du, at de vælger navnet iPhone 9 fremfor iPhone SE 2? Skriv gerne hvad du tænker i kommentarfeltet herunder.

Mere til historien

De ti smartphones som i perioden 2010-2019 har solgt bedst hos det danske teleselskab 3 er alle iPhones. Den nyeste iPhone-model på listen er iPhone 8, som altså kan blive “designet” på iPhone 9/iPhone SE 2. Den absolut bedst sælgende i det seneste årti er iPhone 4. Der har tidligere været rygter om, at designet fra iPhone 4 ville blive genoplivet i 2020. MereMobil.dk følger med i udviklingen og glæder sig til der kommer noget officielt.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer