Byder 2020 på en iPhone 9?

Der florerer netop nu en masse rygter og spekulationer. Nogle af dem er, at 2020 byder på en eller to iPhone 9-modeller. Læs mere om disse rygter her.

Apple har de seneste år lanceret tre iPhone-modeller om året. Men 2020 ventes at blive anderledes. Der ventes at blive lanceret hele 4-6 iPhone-modeller.

3-4 af disse modeller ventes af være iPhone 12-modeller, som offentliggøres i efteråret. Disse, eller i hvert fald flagskibsmodellerne, kommer forventeligt med OLED-skærme.

Derudover ventes det, at der kommer en efterfølger til den succesfulde iPhone SE, der faktisk er den ottende mest solgte smartphone fra 2010-2019 hos teleselskabet 3.

Efterfølgeren til iPhone SE får måske ikke navnet iPhone SE 2, men vil derimod hedde iPhone 9. Sådan forlyder de seneste rygter i hvert fald. Det skriver Pocketnow.com.

Her er årtiets mest solgte smartphones

iPhone 9 eller iPhone SE 2 ventes, at komme med en LCD-skærm. Det kan altså være, at det bliver til både en iPhone 9 og en iPhone 9 Plus – eller iPhone SE og iPhone SE 2.

Ifølge analytikeren Ming-Chi Kuo, så vil iPhone 9 være mere eller mindre en iPhone 11 pakket ind i iPhone 8-designet. Det skriver 9to5Mac.com.

Kuo har udtalt, at iPhone SE 2 (iPhone 9) formentlig kommer i varianter med 64 GB og 128 GB intern hukommelse, farverne space gray, red og silver og får en pris fra 399 dollars. Derudover har den A13-chippen og 3 GB RAM.

Tror du, at Apple lancerer så mange iPhone-modeller i 2020? Og tror du, at de vælger navnet iPhone 9 fremfor iPhone SE 2? Skriv gerne hvad du tænker i kommentarfeltet herunder.

Mere til historien

De ti smartphones som i perioden 2010-2019 har solgt bedst hos det danske teleselskab 3 er alle iPhones. Den nyeste iPhone-model på listen er iPhone 8, som altså kan blive "designet" på iPhone 9/iPhone SE 2. Den absolut bedst sælgende i det seneste årti er iPhone 4. Der har tidligere været rygter om, at designet fra iPhone 4 ville blive genoplivet i 2020. MereMobil.dk følger med i udviklingen og glæder sig til der kommer noget officielt.

Apple Watch Series 8 får måske ikke nyt design – men nye farver

Nye rygter forventer ikke nyt design på Apple Watch Series 8, men kun nye farvevarianter af de forskellige modeller.

(mere…)
Ups! Specs på ny Samsung-mobil er sluppet ud

Amazon har tilsyneladende lagt specifikationer på Galaxy Z Fold4 ud på nettet før tid.

(mere…)
Er det de rigtige priser for nye Galaxy-produkter?

Troværdigt medie citerer troværdig kilde inden Samsungs afsløring af nye smartwatches og nye smartphones.

(mere…)
Apple udskyder iPadOS 16 – iOS 16 forventes planmæssigt

Det tyder på, at Apple ikke lancerer iPadOS 16 og iOS 16 samtidig, som de normalt ellers gør. Måske forsinkes iPadOS 16 med en måned.

(mere…)
Rygtebørsen: Apple ændrer på iPhone-farverne

Med kun få uger til en mulig lancering af iPhone 14-serien er der gang i rygtebørsen.

(mere…)
Apple tager førertrøjen takket være 5G iPhone SE

Apple har haft en større fest i andet kvartal end forventet, men nu er festen slut, vurderer analytiker.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
3 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram