Byder 2020 på en iPhone 9?

Der florerer netop nu en masse rygter og spekulationer. Nogle af dem er, at 2020 byder på en eller to iPhone 9-modeller. Læs mere om disse rygter her.

Apple har de seneste år lanceret tre iPhone-modeller om året. Men 2020 ventes at blive anderledes. Der ventes at blive lanceret hele 4-6 iPhone-modeller.

3-4 af disse modeller ventes af være iPhone 12-modeller, som offentliggøres i efteråret. Disse, eller i hvert fald flagskibsmodellerne, kommer forventeligt med OLED-skærme.

Derudover ventes det, at der kommer en efterfølger til den succesfulde iPhone SE, der faktisk er den ottende mest solgte smartphone fra 2010-2019 hos teleselskabet 3.

Efterfølgeren til iPhone SE får måske ikke navnet iPhone SE 2, men vil derimod hedde iPhone 9. Sådan forlyder de seneste rygter i hvert fald. Det skriver Pocketnow.com.

Her er årtiets mest solgte smartphones

iPhone 9 eller iPhone SE 2 ventes, at komme med en LCD-skærm. Det kan altså være, at det bliver til både en iPhone 9 og en iPhone 9 Plus – eller iPhone SE og iPhone SE 2.

Ifølge analytikeren Ming-Chi Kuo, så vil iPhone 9 være mere eller mindre en iPhone 11 pakket ind i iPhone 8-designet. Det skriver 9to5Mac.com.

Kuo har udtalt, at iPhone SE 2 (iPhone 9) formentlig kommer i varianter med 64 GB og 128 GB intern hukommelse, farverne space gray, red og silver og får en pris fra 399 dollars. Derudover har den A13-chippen og 3 GB RAM.

Tror du, at Apple lancerer så mange iPhone-modeller i 2020? Og tror du, at de vælger navnet iPhone 9 fremfor iPhone SE 2? Skriv gerne hvad du tænker i kommentarfeltet herunder.

Mere til historien

De ti smartphones som i perioden 2010-2019 har solgt bedst hos det danske teleselskab 3 er alle iPhones. Den nyeste iPhone-model på listen er iPhone 8, som altså kan blive "designet" på iPhone 9/iPhone SE 2. Den absolut bedst sælgende i det seneste årti er iPhone 4. Der har tidligere været rygter om, at designet fra iPhone 4 ville blive genoplivet i 2020. MereMobil.dk følger med i udviklingen og glæder sig til der kommer noget officielt.

Mere end 2 milliarder aktive Apple-enheder

KORT NYT: Apple har rundet en kæmpe milepæl, når det kommer til antallet af aktive enheder på verdensplan.

(mere…)
Sådan sletter du automatisk apps der ikke bruges på din iPhone

TIP: Der kan frigøres hukommelse på din iPhone eller iPad ved automatisk at slette ubrugte apps. Se her hvordan du gør.

(mere…)
Analytiker: Apple klar med foldbar iPad før foldbar iPhone

Der har i årevis været rygter om foldbare Apple-enheder. Nu siger analytikeren Ming-Chi Kuo, at det sker i 2024. Foldbar iPad kommer først.

(mere…)
Priserne på Galaxy S23’erne er lækket

De europæiske priser på Samsung Galaxy S23’erne er afsløret. Det tyder på, at du skal betale mere for dette års model.

(mere…)
OnePlus Pad lanceres måske i februar

RYGTE: Der har længe floreret rygter, men måske OnePlus langt om længe er klar med en tablet.

(mere…)
Apple Reality Pro headset – de nyeste rygter 

Detaljerede beskrivelser af Apple Reality Pro - et kommende VR-headset - er kommet frem i en rapport fra Bloombergs Mark Gurman.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
3 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram